Právě vysíláme

Novinka EVROPA 2 MUSIC CHART: RAY BLK – Run Run

20. září 2018 17:45
Novinka EVROPA 2 MUSIC CHART: RAY BLK – Run Run

Představujeme novinku č. 1 v hitparádě.

Britská zpěvačka Ray Blk, která byla oceněna titulem BBC Music Sound Of 2017, vydává debutový singl Run Run z alba Empress, který je adresovaný epidemii násilí v jejím hlavním městě. Videoklip k singlu natáčel režisér Tom Green (Misfits).

„Příběhy z Run Run jsou moje zážitky. Napsala jsem tenhle song, abych všem připomněla, že se nesmí stát produktem prostředí, ve kterém žijí. Mohou si vybrat a být lepšími, povznést se nad svoje trable. Tam venku je svět plný příležitostí, kde každý může věřit sám v sebe,” přibližuje singl Ray.

Ray Blk mísí upřímnost rapové hudby s unikátním způsobem průniku soulu a r’n’b. Aby dosáhla vytyčeného cíle, vypůjčuje si různorodé elementy z jiných žánrů. Svůj život se v textech nesnaží vykreslovat jako pohádku. „Říkám věci tak, jak jsou,” doplňuje Ray, jejíž příjmení Blk je složeninou slov Building Living Knowing a vyslovuje se jako black, tedy černý. Její sedmitrackové debutové EP Durt ustavilo Ray jako jeden z nejdůležitějších a nejsilnějších hlasů nově se tvořící britské scény. Scény, která je za každou cenu autentická a upřímná.

Hlasuj pro Ray Blk v Evropa 2 Music Chart počínaje dnešní 20:00 hodinou!

Podpořit můžeš i ostatní z aktuální TOP 20 nebo kteroukoliv z dalších 3 novinek:

Články, které by tě mohly zajímat