Právě vysíláme

Novinka Evropy 2: THE KID LAROI – Thousand Miles

12. listopadu 2022 9:45
Novinka Evropy 2: THE KID LAROI – Thousand Miles

Ve čtvrtek 10. listopadu 2022 jsme song představili jako novinku č. 4 v hitparádě a hned od soboty 12. listopadu 2022 singl rotuje i jako novinka v éteru Evropy 2.

Multiplatinový umělec a nominant Grammy The Kid Laroi se vrací se svým dlouho očekávaným prvním singlem roku 2022 s názvem Thousand Miles.

Vtipný hudební videoklip režíroval Christian Breslauer. The Kid Laroi si přizval na pomoc mocné producenty Andrewa Watta a Louise Bella. V klipu s herečkou Katarinou Deme se umělec poprvé postaví doslova sám sobě. Thousand Miles tak díky videu nabývá zcela nového významu.

The Kid Laroi díky své pevné vizi zakotvil v popředí pop music s odhodláním žánr změnit. Skrze bouřlivé dětství se vyprofiloval jako kulturní síla s progresivním stylem na pomezí popu, hip-hopu, alternativy a rocku. 18letá superhvězda dosud získala desítky zlatých, platinových a multiplatinových certifikací, porazila žebříček Hot 100 Billboard se čtyřnásobnou platinou Stay s Justinem Bieberem a obsadila 1. místo v žebříčku Billboard Top 200 s albovým projektem Fuck Love. Na kontě má miliardy streamů, což dokazuje, že díky chystanému albu Kids Are Growing Up dosáhne umělec nových výšin.

Hlasuj pro The Kid Laroie v Evropa 2 Music Chart!

Zdroj: Sony Music, YouTube, Facebook

Podpořit můžeš i ostatní z aktuální Top 20 nebo kteroukoliv z dalších 3 novinek:

Články, které by tě mohly zajímat