Právě vysíláme

Novinka Evropa 2 Music Chart: THE WEEKND feat. SWEDISH HOUSE MAFIA & SIMON FRANGLEN – Nothing Is Lost (You Give Me Strength)

9. března 2023 17:45
Novinka Evropa 2 Music Chart: THE WEEKND feat. SWEDISH HOUSE MAFIA & SIMON FRANGLEN – Nothing Is Lost (You Give Me Strength)

Představujeme novinku č. 1 v hitparádě!

Americký filmový hit oscarového režiséra Jamese Camerona Avatar: The Way Of Water od prosince plní kina. A jelikož si takový trhák zaslouží velkolepý soundtrack, nemohli se tvůrci spojit s nikým jiným, než s kanadským zpěvákem a hitmakerem, který si říká The Weeknd. Ten ve spolupráci se skladatelem filmové hudby Simonem Franglenem a producentským triem Swedish House Mafia vytvořil singl Nothing Is Lost (You Give Me Strength), který vypovídá o dechberoucí akci a epickém rozsahu samotného snímku. Swedish House Mafia se podíleli na produkci několika skladeb na The Weekndově posledním albu Dawn FM, včetně tracku Moth To A Flame.

The Weeknd se navíc v rámci After Hours Til Dawn Tour chystá už v neděli 6. srpna 2023 do Prahy, kde na letňanském letišti předvede velkolepou show.

Hlasuj pro The Weekenda, Swedish House Mafia a Simona Franglena v Evropa 2 Music Chart počínaje dnešní 20:00 hodinou!

Zdroj: Universal Music, YouTube, Facebook

Podpořit můžeš i ostatní z aktuální Top 20 nebo kteroukoliv z dalších 3 novinek:

Články, které by tě mohly zajímat