Právě vysíláme

Novinka EVROPA 2 MUSIC CHART: YUNGBLUD – Weird!

16. července 2020 18:45
Novinka EVROPA 2 MUSIC CHART: YUNGBLUD – Weird!

Představujeme novinku č. 3 v hitparádě!

Dvaadvacetiletý rodák z britského Doncasteru představil svůj první letošní singl, a je to pořádná rocková nálož! Mladý hudební talent ve skladbě Weird! zpívá, že se ocitáme v poněkud zvláštní době. Původní inspirace pro skladbu byla těžká etapa v životě britského hudebníka, kdy měl pocit, že se vše kolem něj rozpadá. Nyní sice tato písnička nabrala nových rozměrů. Talentovaný mladík ji ale chtěl stejně vydat, prý aby sjednotila fanoušky a dala jim trochu naděje.

Weird! je možná nejkonvenčnějším singlem, který Yungblud dosud představil. Zpěvák, jenž se ve skutečnosti jmenuje Dominic Harrison, většinou apeluje spíše na mladé publikum. Před vydáním tohoto singlu ale uvedl, že nastává začátek nové éry. Stane se Yungblud v éře po koronaviru hvězdou pro všechny věkové kategorie? Nechme se překvapit…

Multiinstrumentalista Yungblud napsal své první skladby, když mu bylo pouhých deset let. Po čase se přestěhoval do Londýna, kde začal svou kariéru. V roce 2018 vydal debutové album 21st Century Liability a publiku se představil na renomovaných festivalech, jakými je například Lollapalooza, Reading & Leeds nebo Vans Warped Tour.

Song vychází na stejnojmenném albu Weird!

Hlasuj pro Yungbluda v Evropa 2 Music Chart počínaje dnešní 20:00 hodinou!

Zdroj: Universal Music, Official UK Charts, YouTube, Instagram

Podpořit můžeš i ostatní z aktuální Top 20 nebo kteroukoliv z dalších 3 novinek:

Články, které by tě mohly zajímat