Právě vysíláme

Novinka Evropy 2: ZEDD feat. ELLEY DUHÉ – Happy Now

12. listopadu 2018 17:45
Novinka Evropy 2: ZEDD feat. ELLEY DUHÉ – Happy Now

Song jsme představili ve čtvrtek 8. listopadu 2018 jako novinku č. 4 v hitparádě. Od soboty 10. listopadu 2018 ho nasazujeme i do klasického air-playe.

Jeden z nejúspěšnějších DJs a producentů současnosti Zedd vydal nový singl Happy Now, na kterém spolupracoval se zpěvačkou Elley Duhé, která má za sebou vydání debutového EP Dragon Mentality a především výborný song Tie Me Down s DJem Gryffinem, kteří nám bodují v chart. Multiplatinový a Grammy oceněný Zedd debutoval singlem Clarity, který odstartoval lavinu, která s každým dalším singlem boří bariéry jednotlivých žánrů.

Aktuální nejnovější singl Happy Now následuje úspěch hitu The Middle, který sedm týdnů držel první místo v žebříčku Top 40 Radio, v tabulce Billboard Hot 100 strávil týdnů 23 a digitálně si připsal přes 800 milionů streamů. Ještě dřívější hit Stay, na kterém se objevila krásná zpěvačka Alessia Cara, mu vynesl nominaci na Grammy. Dále v nedávné době spolupracoval například se Selenou Gomez nebo Hayley Williams, kterým pomohl dosáhnout stovek milionů streamů a předních příček žebříčků.

Hlasuj pro Zedda a Elley Duhé v Evropa 2 Music Chart!

Články, které by tě mohly zajímat