Právě vysíláme

Novinka Evropy 2: ED SHEERAN – Bad Habits

3. července 2021 15:45
Novinka Evropy 2: ED SHEERAN – Bad Habits

Hrajeme od soboty 3. července 2021.

Zpěvák Ed Sheeran zveřejnil očekávaný singl Bad Habits. Vydává se na něm překvapivým směrem, skladbě dominuje výrazná basová linka a taneční beat.

Bad Habits je prvním oficiálním sólovým singlem Eda Sheerana po dlouhých čtyřech letech. „Je skvělé být zpátky,“ prohlásil zpěvák, když před několika dny novinku oznamoval. „Vždycky se snažím sebe i svou hudbu posouvat novým směrem. Bad Habits je toho důkazem.“ Ve videoklipu na sebe bere vampírskou podobu. „Napadlo mě, že všechny moje zlozvyky přicházejí se zapadajícím sluncem a mizí, když slunce opět vychází. To je vlastně dost upírské,“ přiznal v jednom z rozhovorů. Kvůli natáčení si obarvil vlasy na blond, což na internetu vtipně okomentoval: „Byl jsem blonďákem pouhé tři dny. Omlouvám se všem zrzkům, už se to víckrát nestane.“

Hudebně a autorsky mu s nahrávkou opět vypomohl britský skladatel a producent Fred Gibson aka Fred Again, se kterým Ed Sheeran spolupracoval už na desce No. 6 Collaborations Project nebo na loňském akustickém vánočním pozdravu fanouškům Afterglow.

Song vyjde na připravovaném albu , které čteme jako slovo mínus, ale anglicky 😊.

Už jsi slyšel náš exkluzivní rozhovor Jindry Ekla s Edem Sheeranem?

Zdroj: Warner Music, Facebook

Články, které by tě mohly zajímat