Právě vysíláme

Novinka Evropy 2: PAM RABBIT feat. BEN CRISTOVAO – We’re All Gonna Fly

27. září 2021 9:45
Novinka Evropy 2: PAM RABBIT feat. BEN CRISTOVAO – We’re All Gonna Fly

Hrajeme od soboty 25. září 2021.

Talentovaná zpěvačka Pam Rabbit připravila nový track v angličtině s Benem Cristovao. Doprovází ho parádní klip od režiséra Honzy Stracha. Singl We’re All Gonna Fly vznikl pro pokračování kampaně O₂ You.

Lehce přidrzlý song, který je šmrncnutý punk rockem, ale zároveň zní maximálně současně, vznikl ve studiu u producenta Filipa Vlčka. Ten si v klipu k písničce taky střihl jednu z vedlejších rolí. Text písně napsala přímo Pam společně s Benem Cristovao. „Význam songu je docela jasný. Je prostě o tom, že si máme užívat každou chvíli s nejbližšími. Může se to zdát jako klišé, ale tak to prostě je. Rodina a praví kámoši jsou nejvíc,“ popisuje za sebe Pam.

Skladba i videoklip vznikly ve spolupráci se značkou O₂. Ta už druhým rokem pokračuje v podpoře nadějných hudebních talentů v rámci projektu O₂ You. Prvním jménem byl producent Tome Prince, který v září roku 2020 vydal s Benem skladbu Návyková a pro song We’re All Gonna Fly chystá remix. Projekt pokračoval letos na jaře s rockovými John Wolfhooker, kteří s Benem vytvořili song Tidal Wave. Ten představili mimo jiné společně naživo v rámci letošního ročníku festivalu Rock For People a usadil se v éteru českých rádií. „Baví mě, že se nám povedlo udělat vždycky žánrově úplně jiný song a po producentovi a kapele jsme teď spojili síly s Pam. Je strašně zajímavá a hodně jí fandím v její cestě. Klip je úlet, Honza Strach je neskutečnej profík a vůbec nechápu, že jsme takovej klip zvládli natočit za den,“ popisuje svoje nadšení Ben.

Produkce klipu byla tentokrát opět velkolepá, za hlavní lokaci posloužil zámek Berchtold, který leží jen kousek od Velkých Popovic. Tam se odehrává scéna z luxusní party, kterou Ben a Pam nakonec rozbijí na kousky.

Song vyjde na EP Mom, I’m Lost.

Zdroj: Championship Music, YouTube

Články, které by tě mohly zajímat