Právě vysíláme

ONDRA URBAN vyzkoušel společně se snoubenkou PETROU židlovou výzvu! Jak dopadl?

9. prosince 2019 13:10
ONDRA URBAN vyzkoušel společně se snoubenkou PETROU židlovou výzvu! Jak dopadl?

Židlová výzva opravdu na nějakou dobu zachvátila sociální sítě a do tohoto „experimentu“ se pouští i známé osobnosti. Výzvu si vyzkoušel i náš moderátor Ondra Urban společně se svou partnerkou. Jak dopadl?

Holky, chcete mít nad svým partnerem navrch? Pak s ním vyzkoušejte židlovou výzvu! Je totiž skoro jisté, že ho v ní porazíte. Jak už jsme vás totiž informovali, ženy s ní nemají vůbec žádný problém a muži jsou v ní zkrátka bezradní.

Úkolem je stoupnout si čelem ke zdi, dát špičky nohou až k ní a poté se od stěny vzdálit na délku dvou chodidel. Poté se musí daný člověk předklonit, zapřít se hlavou o stěnu, přisunout si židli a zdvihnout ji tak, aby se sedátko dotýkalo jeho hrudníku. A teď – pro mnohé kámen úrazu – se zkuste narovnat.

Výzvu si doma zkusil i moderátor pořadu Večer na maXXimum Ondra Urban společně se svou půvabnou snoubenkou Petrou. A jak je podle jeho videa na Instagramu jasně vidět, se zdvihnutím židle měl oproti Petře velký problém. Kluci totiž mají zkrátka jinak nastavené těžiště, a tak jim chvíli trvá, než židli zvednou.

Nevadí Ondro, i tak tě máme rádi. ?

 

 

Zdroj: Instagram

Články, které by tě mohly zajímat