Právě vysíláme

PETER ARISTONE vydal novinku Eye Of A Needle. Mrkni na klip!

7. května 2018 13:44
PETER ARISTONE vydal novinku Eye Of A Needle. Mrkni na klip!

Slovenský zpěvák a skladatel Peter Aristone přichází s „nudným“ videoklipem Eye Of A Needle. Chce poukázat na zbytečnou posedlost sociálními sítěmi.

Píseň Eye Of A Needle pochází z EP Happiest Accidents, které Peter vydal na podzim loňského roku. Nyní k této písni představuje videoklip, který chce poukázat na zbytečnou posedlost sociálními sítěmi a tzv. Fear Of Missing Out (FOMO), což v překladu znamená strach ze zmeškání.

„Týká se lidí, kteří si neustále kontrolují Facebook nebo Instagram, aby o nic nepřišli. Mají pocit, že když to chvíli neudělají, něco jim unikne a budou oproti ostatním pozadu. Spousta lidí čekuje každých pár minut, kolik jim přibylo lajků, kdo to okomentoval atd. Tráví pak celý den v podstatě jen na síti a přichází o normální zážitky ve svém reálném životě. Message songu je pak jednoduchá – zvedněte na chvíli hlavu od těch obrazovek a začněte žít,“ apeluje Peter Aristone.

Děj videoklipu se odehrává v krematoriu na pohřbu. Sledujeme dívku, která se celou dobu dívá do telefonu. „S režisérem Michalem „Kunesem“ Kováčem jsme vymysleli, že děj klipu posuneme trochu do absurdna,“ vypráví Peter Aristone a dodává: „Většina je natočena na jeden záběr, proto se tam nic neděje a my jen sledujeme nekonečný nudný proces, kdy ta holka vybírá z milionu v podstatě stejných selfíček. Pak zkouší různé filtry, přidá fotku na Instagram a neuplyne ani půl minuty a ona už kontroluje, kdo jí to olajkoval. Schválně – přijdete na to, od koho jí ten lajk přišel?“

 

Zdroj: YouTube

Foto: Jak dnes vypadá Michal Šeps ze SuperStar?

Články, které by tě mohly zajímat