Právě vysíláme

Podívejte se na nejlepší videa Michala Orsavy! Kromě fenomenálního Harryho Pottera má na svědomí i další parádní kousky

11. prosince 2018 15:10
Podívejte se na nejlepší videa Michala Orsavy! Kromě fenomenálního Harryho Pottera má na svědomí i další parádní kousky

Tom Hanks v roli profesora Langdona. David Hasselhoff alias Knight Rider. Macaulay Culkin ze série Sám doma v doprovodu Donalda Trumpa. Michael J. Fox vracející se z budoucnosti. A teď i Harry Potter. Ty všechny dokázal Michal Orsava, reklamní scenárista, režisér a kreativec, přivést do Česka. A oni o tom neměli nejmenší tušení.

Většina jeho videí se stala virálními hity, hříčka, kde Kevina McCallistera ztraceného v Praze zachraňuje Donald Trump, takřka legendou. A k podobnému a pravděpodobně ještě většímu věhlasu má nakročeno i Orsavův poslední počin s nenápadným názvem Harry Potter a Kámen mudrců. Vždyť od nedělního večera nasbíral na YouTube téměř 700 tisíc zhlédnutí a na autorově profilu dokonce 1,5 milionu.

Na něco takového by však ani videokouzelník, jak si Michal Orsava oprávněně přezdívá, nestačil sám. Celý produkční tým čítá téměř dvě desítky profesionálů z různých oborů. Prim v něm vedle Orsavy hraje především grafička, animátorka a expertka na speciální efekty Michaela Lovecká, která se také podílela na scénáři. A právě tito dva talentovaní tvůrci budou zítra odpoledne našimi hosty na webu Evropy 2.

Nejnovější pecka z dílny Michala Orsavy a jeho šikovného týmu.

Tohle video má dohromady přes tři miliony zhlédnutí. Divíte se? My ne.

Bude líp? S pomocí těchhle dvou dobrodruhů určitě ano!

Zdroj videí: YouTube kanál Michala Orsavy

Články, které by tě mohly zajímat