Právě vysíláme

Přijď na opening party lodě CAPTAIN MORGAN na náplavce

7. června 2016 12:51
Přijď na opening party lodě CAPTAIN MORGAN na náplavce

Bylo by nemožné si nevšimnout pirátské lodi, která se objevila na pražské náplavce, nedaleko Palackého mostu. Největší party loď je otevřena celoročně a těšit se můžete na každodenní nezapomenutelné akce s nejrůznějšími kapelami a DJ’s! Nepropásněte také velkolepou opening party už 9. června od 17:00 hodin na Smíchovské náplavce. Z kapacitních důvodů akce bude loď přesunuta ze svého domovského kotviště na Rašínově nábřeží.

Přestože loď na Rašínově nábřeží již stojí, oficiálně bude po dlouhých dvou letech příprav a náročné rekonstrukce a revitalizace pokřtěna 9. června a na návštěvníky náplavky čeká velmi nabitý program, kterým je provedou moderátoři Nasty a Jaro. Během večera vystoupí oblíbená pop-punková kapela Rybičky 48, která v roce 2005 vyhrála v Bitvě o Sázava fest a stala se neodmyslitelným členem studentských party festivalů. Pořádně to roztočí i pop-rockeři z Mandrage, proslulí hity jako Šrouby a matice, Brouci či Františkovy lázně. Hvězdami večera budou jistě i Majk Spirit, Debbi, Lipo či Pekař. Nedílnou součástí show bude i křest lodi Captain Morgan.

Party loď Captain Morgan nabízí návštěvníkům náplavky jedinečný multifunkční prostor s několika bary a klubem. Jde o jediné párty místo na náplavce, díky hudebnímu klubu v podpalubí lodi, který je otevřený až do brzkých ranních hodin. Venkovní bar slibuje romantický výhled na Prahu, v podpalubí si pak můžete zapařit v klimatizovaném tanečním klubu.

Loď Captain Morgan má delší historii, než byste možná tušili. Původně se totiž jednalo o nákladní loď, postavenou v roce 1950. Jedná se o typ Péniche, tzv. kanálovou loď, která je schopná plout po celé Evropě včetně malých kanálů téměř celého Beneluxu. Vybavena je motorem Rolls Royce s výkonem 132 kW. Celková délka plavidla činí 38,85 m a šířka 5,05 m.

Mediálním partnerem oficiálního zahájení je rádiová stanice Evropa 2.

Články, které by tě mohly zajímat