Právě vysíláme

Rádio Evropa 2 bude vysílat z Ibizy!

25. července 2013 18:13
Rádio Evropa 2 bude vysílat z Ibizy!

Od poloviny srpna bude nejoblíbenější rádio mladých Evropa 2 vysílat celý týden z nejexponovanějšího party ostrova – Ibizy. Moderátoři a výherci letní soutěže Evropy 2 a Čedoku vyrážejí na exkluzivní výlet, ovšem ani ostatní posluchači nezůstanou ochuzeni o zážitky, čeká je on-air vysílání z pláže i od bazénu

Šťastná čtyřicítka výherců soutěže o zájezd na Ibizu odletí společně s moderátory Evropy 2 na vyhlášený party ostrov Ibiza, kde si budou užívat poslední prázdninové týdny. Pražské studio Evropy 2 tak v některých časech na chvíli utichne – Pavel Cejnar rozjede společně s Lucií Šilhánovou svou Afterparty od moře, o aktuální zprávy z místa dění se postará Markéta Ježková a Ondra Vodný a jeho Vyber si na maXXimum zase pojede živě (možná) i z plážového baru. A kdo ví, třeba uloví k mikrofonu samotného Davida Guettu nebo DJ Tiesta, kteří na Ibize pravidelně hrají své sety.

Evropa 2 se pokaždé snaží přijít s něčím novým, netradičním a překvapivým, což vysílání z ostrova, který je zasvěcený především hudbě a mladým lidem, určitě bude. Věřím, že koncept Ibiza ocení nejen výherci, kteří budou s týmem rádia přímo v epicentru veškerého dění, ale i posluchači, kteří Ibizu prožijí prostřednictvím vysílání našeho vysílání,“ říká Jitka Fürst, ředitelka rádia Evropa 2.

Rádio Evropa 2 vysílá živě z Ibizy už od 14. sprna 2013.

Články, které by tě mohly zajímat