Právě vysíláme

SEBASTIAN a první rozhovor po operaci! Jak zpěvák komunikoval s okolím hned po zákroku?

6. prosince 2018 12:53
SEBASTIAN a první rozhovor po operaci! Jak zpěvák komunikoval s okolím hned po zákroku?

V rámci pořadu Maxximum Muziky si moderátoři Petr Říbal a Ondra Urban pozvali do studia Sebastiana. To pozvání ale bylo spíše virutální. Odehrávalo se na Instagramu Evropy 2, kde jste ho mohli poslouchat v živém vysílání. Na co všechno se kluci populárního zpěváka v InstaCallu zeptali? Tady máte souhrn toho nejzajímavějšího.

Ondra s Petrem: Sebastiane, ty jsi byl na operaci s hlasivkami. Tak co, už je všechno v pořádku?

Sebastian: Mám to za sebou. Už je to asi 14 dní. Na pravé hlasivce jsem měl polyp, který se pořád zvětšoval, i když jsem nezpíval. Hrozně jsem díky tomu chraptěl, hlasivy nedomykaly a už se s tím nedalo ani nahrávat. Musel jsem si to nechat odříznout.

Ondra s Petrem: A operace úspěšná?

Sebastian: Měl jsem hrozný štěstí, že jsem potkal šikovnou doktorku, co má ještě šikovnějšího manžela a ten mě právě operoval. Před pár dny jsem byl na kontrole a už je to skoro zahojený. Ze začátku jsem nemohl moc mluvit, chvíli jsem byl úplně ticho, a teď mám hlasovou zátěž postupně zvyšovat.

Ondra s Petrem: Jak vypadá rekonvalescence po operaci hlasivek?

Sebastian: Před operací bylo potřeba mít co nejsilnější imunitu, být zkrátka v klidu. A po operaci jsem musel být pět dní úplně zticha. Chodil jsem do kryosauny a teď se snažím mluvit víc a víc. Do úplného zpěvu to chce ale tak 25 dní.

Ondra s Petrem: Je pravda, že jsi v průběhu těch 5 dní s okolím komunikoval pomocí psaní?

Sebastian: Buď jsem dělal znakovku, nebo jsem mluvil přes Google překladač. Když jsem byl už úplně unavenej, tak jsem se na nějakou komunikaci zkrátka vybod.

Ondra s Petrem: Teda hláška Mluvil jsem přes Google překladač je nejvíc!

Sebastian: No ale já si tak objednával i jídlo v restauraci a lidi netušili, co se mnou je. Objednával jsem si jídlo i online a do poznámky jsem napsal: Nelekněte se, do telefonu nic neřeknu, ale pro objednávku dolů si přijdu.

Ondra s Petrem: Je super, že hlasivky jsou v pořádku. Jaké jsou plány do budoucna?

Sebastian: Teď jsem ještě skládal nějaké písničky, dopisuju s klukama desku, 25. prosince chci nahrávat demíčka a do plného nahrávání se pustíme v lednu a únoru. V březnu budeme připravovat vizuální věci k tour a 28. března hrajeme první koncert.

Ondra s Petrem: Těšíš se?

Sebastian: Těšim se, ale pořád mám malinko strach z toho, co bude, až se do toho pořádně vopřu. Ale ono to pak už bude určitě v pořádku.

Doufám, že se přijdete podívat do Roxy, jste zvaný!

Ondra s Petrem: No a teď s těma novýma hlasivka, to bude viď?

Sebastian: Hele já se bojím, že to tam rozbořím!

Zdroj: Instagram

11 věcí, které byste měli vědět o koledách

Články, které by tě mohly zajímat