Právě vysíláme

Šok v Survivoru, Tomáš Zástěra reality show opustil. Zranil se při soutěži

22. února 2022 17:10
Šok v Survivoru, Tomáš Zástěra reality show opustil. Zranil se při soutěži

Tomáš Zástěra opustil Survivor. Rozhodl se tak po zdravotních problémech, které ho soužily. Jak uvedl v éteru Evropy 2, zranil se při jedné ze soutěží.

Tomáš Zástěra je další z VIP osobností, která musela opustit soutěž Survivor. Stalo se tak kvůli zdravotním problémům, které zatím nemůže specifikovat. Jak ale uvedl v éteru Evropy 2, zranil se na „prolézačce“ při jedné ze soutěží.

Pro televizi Nova prozradil, že si myslel, že si bude návrat užívat více. „Na ostrově jsme si říkali, že první sprcha bude trvat půl hodiny, když to bude první jídlo, tak bude trvat nekonečně dlouho, než ho sním. Ale překvapilo mě, že se to vrací celkem rychle. Sprcha trvala tři minuty a říkal jsem si, že dobré, to už jsem jednou zažil. Jídlo – najedl jsem se, ale jak je člověk nasycený, už nepotřebuje jíst dál…“

Překvapila ho také podpora, které se mu dostalo. „Chtěl bych všem, kdo poslouchají, poděkovat. Byl jsem v totální izolaci a nevěděl jsem, co se děje. Mám slzy na krajíčku, protože mi evidentně fandil i někdo jiný než moji rodiče.“

A v rozhovoru s Ondrou Urbanem, Petrem Říbalem a Zorkou Hejdovou, jeho éterovou parťačkou, prozradil, jak se cítil při pohledu na své sociální sítě. Z původních deseti tisíc sledujících jich má nyní přes osmdesát tisíc. „Připadám si jako Alenka v říši divů a vůbec jsem netušil, jak hluboká je ta králičí nora. Donedávna jsem myslel, že influencer je sprosté slovo. Když jsem se vrátil, tak jsem zjistil, že se tím dá i živit,“ rozesmál posluchače.

Vyjádřil se pak také ke svým oblíbeným oranžovým plavkám, které se během jeho pobytu na ostrově staly kultovními. „Stále v nich spím, abych se cítil jako na ostrově,“ prozradil s nadsázkou.

A mají šanci zájemkyně o rande, případně svatbu s Tomášem? „Odstěhuji se do Arábie, a pak udělám všechny svatby najednou,“ říká moderátor Evropy 2 na příliv fanynek.

V éteru uslyšíte Tomáše Zástěru opět od pondělí 28. února 2022.

Články, které by tě mohly zajímat