Právě vysíláme

Suchánek vychovává Genzera neúspěšně desítky let

11. dubna 2022 14:20
Suchánek vychovává Genzera neúspěšně desítky let

Hostem jubilejního 100. dílu pořadu Behind The Instagram Evropy 2 byla populární dvojice bavičů a herců Michal Suchánek a Richard Genzer. Prozradili mimo jiné, proč se navzájem nesledují na instagramu, kdy si založili profil nebo proč z veleúspěšného Tele Tele nemají ani korunu. Celý rozhovor najdete na YouTube Evropy 2. Nové díly Behind The Instagram vychází každou neděli v 18:00 hodin.

Richard Genzer si profil na instagramu založil v roce 2018 během účasti v taneční soutěži StarDance, protože jim to jednoduše produkce doporučila. Dnes jeho profil sleduje téměř 97 tisíc lidí. „Já jsem se tam tři roky plahočil, pak přišel Suchánek a za 14 dní mě přeskočil asi třikrát,“ řekl na úvod. Michal Suchánek má na instagramu přes 150 tisíc sledujících. Během rozhovoru oba přiznali, že se navzájem na instagramu vůbec nesledují. Proč? Každý má jiný důvod. „Já bych mu určitě nadával, protože se ho snažím vychovat zbytečně už několik desítek let. Jsem tak trochu jeho otec,“ odpovídá Michal Suchánek. Richard Genzer doplňuje: „Sledovat ho nemusím, on mi všechno řekne.“ Oběma bavičům přišlo naprosto absurdní, když video s vtipem o Petru Arenbergerovi, které Michal Suchánek natočil narychlo v autě, probírali hned dvakrát v diskusním pořadu Otázky Václava Moravce.

Společně vzpomínali, že film Sněženky a machři měl za komunistů problém kvůli popíjení alkoholu mládeží. Největší svoboda slova byla podle nich kolem roku 2000. Dnes oba vidí hlavní problém v tom, že lidé nechápou a nerozumí nadsázce. „Dříve jsme dělali pořady a říkali věci, vtipy např. o ženských. Nyní by to vůbec nešlo,“ vysvětluje Richard Genzer. Dodává: „Dneska nemůžeš pozvat holku na kafe, protože když tě zažaluje, tak dostaneš půl roku.Určitě by prý neprošel pořad Katapult, který je z dnešního pohledu velmi sexistický. „Lidi si myslí, že když jsme pořád v TV, že z toho máme peníze, ale takhle to není,“ prozrazuje Michal Suchánek. Například z nekonečně reprízovaného Tele Tele nemají ani korunu. V době, kdy se pořad natáčel, nikomu z nich nedošlo, že bude další TV nebo internetové servery, kde to budou dokola opakovat. Proto moc neřešili práva. Naopak nejvíce finančně úspěšná byla Partička, když s ní objížděli divadla po celé republice.

Kde máš toho druhýho? Pane Genzer, co kdybyste vzal pana Suchánka do náruče. Je to tu jak u Suchánka! To jsou tři věty, které oba slýchávají od fanoušků nejčastěji. Přestože jsou oba velmi známí a ostatní jim často opakují, že jsou legendami, oni se necítí jimi být. Na závěr rozhovoru ještě zmínili, že protiklady se přitahují.

Seriál Behind The Instagram natáčí Evropa 2 od října 2019, hostem prvního dílů byla moderátorka Zorka Hejdová, jejíž profil na instagramu sleduje téměř 300 tisíc lidí. Do pořadu zavítali takové hvězdy jako Leoš Mareš, Rytmus, Richard Krajčo, Dara Rolins, Lucie Bílá, 3v1, Separ, Anna Šulc, Shopaholic Nicol, Ben Cristovao, Eva Burešová a mnoho dalších. Mezi dalšími hosty, na které se posluchači mohu těšit v blízké budoucnosti, jsou Nathan (Survivor, Love Island), Duklock – Dušan Brachna nebo nejoblíbenější slovenský youtuber Daniel Sebastian Štrauch (alias GoGoManTV). Původně byly rozhovory zaměřeny čistě na fungování influencerů na instagramu, postupně se však staly čím dále více life-stylovými. Moderátorem je od začátku Randy Cøld, který na Evropě 2Jindrou Eklem uvádí Rap ateliér.

Články, které by tě mohly zajímat