Právě vysíláme

Světoznámá LP v éteru Evropy 2! V pátek ji uslyšíš zpívat a hrát naživo ze studia

25. května 2023 14:33
Světoznámá LP v éteru Evropy 2! V pátek ji uslyšíš zpívat a hrát naživo ze studia

LP, vlastním jménem Laura Pergolizzi, je americká zpěvačka a skladatelka, která si získala velkou popularitu svým výrazným hlasem a nezaměnitelným stylem. V rámci svého promo tripu po Evropě, zavítá v pátek i na Evropu 2 a v éteru naživo zazpívá singl z nové desky. Těšte se na Jindrovo MaXXimum muziky od 11:00 hodin.

Nového alba s názvem Love Lines se dočkáme v pátek 29. září 2023, ale už nyní si budeme moct vychutnat pilotní singl Golden v akustickém provedení. Kromě něj zazní naživo ze studia i jeden z největších hitů LP, singl Lost On You.

Chystaná deska obsahuje 12 songů, skrze které se zpěvačka dívá zpět na svoje životní zkušenosti a hodnotí romantické vztahy s partnerkami, rodinou a s ní samotnou. „Album je esencí mne a toho, na čem jsem celý život pracovala, co jsem kultivovala a snažila se pochopit,“ uvádí LP. „Cítím, že se jako člověk stávám více hutnější a koncentrovanější. Každý sakramentský rok jsem více sama sebou. Jsem jako káva, kterou musíte před pitím pořádně naředit,“ dodává.

LP se narodila 18. března 1981 v Huntington na Long Islandu ve státě New York.

Svou hudební kariéru začala jako textařka pro jiné umělce, ale brzy se rozhodla prosadit jako sólová zpěvačka. Její průlom přišel v roce 2011 s písní Into The Wild, která se stala soundtrackem k reklamě na Citibank. Tato skladba získala obrovskou popularitu a LP se stala hudební senzací.

 

Její hlas je silný a emotivní, a dokáže přenést silné pocity a vášeň do každého tónu. Její hudba se pohybuje mezi různými žánry včetně alternativního rocku, popu a indie folk. Mezi její charakteristický projev patří hraní na ukulele.

LP vydala několik alb, která získala velkou pozornost. Mezi její nejznámější písně patří Lost On You, Other People a Muddy Waters. Její texty jsou často osobní a emocionální, což jí pomáhá spojit se svými posluchači.

Při koncertech z LP čiší energie a její vystoupení jsou plná vášně. Když si k tomu přidáte její charisma a schopnost zapojit publikum, není divu, že je jednou z nejoblíbenějších a nejuznávanějších zpěvaček současnosti.

 

Články, které by tě mohly zajímat