Právě vysíláme

Tradiční koncert RÁDIO SRDCEM PRO ŽIVOT DĚTEM se uskuteční i letos! Těšíme se na vás 7. prosince na Staroměstském náměstí

2. prosince 2019 14:06
Tradiční koncert RÁDIO SRDCEM PRO ŽIVOT DĚTEM se uskuteční i letos! Těšíme se na vás 7. prosince na Staroměstském náměstí

I letos se koná dnes už tradiční koncert Rádio srdcem pro Život dětem, a to v sobotu 7. prosince na Staroměstském náměstí. Koncert organizují rozhlasové stanice Evropa 2 a Frekvence 1 a generálním partnerem akce je i tentokrát společnost Lidl, bez níž by se koncert konat nemohl.

Zveme všechny, děti i dospělé.

Pro ty nejmenší připravilo od 14:00 do 15:40 program Rádio Piggy v čele se svou hlavní hvězdou, prasátkem Piggy a jeho kamarády.

Od 16:40 do 19:30 nastupuje program pro ty větší, které jistě potěší hudební skupiny, zpěváci a zpěvačky. Na letošním koncertě potkáte například skupinu Slza nebo Tomáše Kluse a samozřejmě mnoho dalších.

V rámci koncertu budou také firmy předávat obecně prospěšné společnosti Život dětem šeky ve prospěch vážně nemocných dětí. Patří k nim TianDe e-shop, PRO.MED.CS Praha, a. s., Spedica a BNP Paribas Cardif Pojišťovna. Život dětem všem těmto společnostem ze srdce děkuje.

V závěrečné části koncertu předá generální ředitel společnosti Lidl Pavel Stratil neziskové organizaci Život dětem šek s částkou, kterou se podařilo vybrat v rámci listopadové sbírky Srdce dětem, jež se konala ve všech prodejnách společnosti Lidl od 4. listopadu do 17. listopadu 2019. Kolik zákazníci Lidlu i Lidl sám nemocným dětem nakonec darují, to nikdo neví téměř do konce koncertu, protože do té doby společnost Lidl celkovou částku tají. Je to vlastně takový krásný vánoční dárek nemocným dětem. Za tuto sbírku patří společnosti Lidl a jejich laskavým zákazníkům skutečně velký dík. Je to obrovská pomoc pro nemocné děti.

Koncert moderují moderátoři obou rádií, tedy Evropy 2 a Frekvence 1 a my za Život dětem, o. p. s. děkujeme všem, kteří se podílejí na úspěchu tohoto předvánočního koncertu.

Pokud se chcete zapojit i Vy, stačí poslat dárcovskou SMS ve tvaru DMS ZIVOTDETEM na číslo 87 777 nebo zaslat libovolný finanční příspěvek na číslo účtu 83297339/0800 s variabilním symbolem 1234. Děkujeme všem laskavým lidem, kteří spolu s námi vážně nemocným dětem pomáhají. Se třemi z nich se můžete seznámit i během koncertu. Uvidíte tři krátké reportáže a nemocná Adrianka spolu s rodiči vás pozdraví a poděkuje přímo jeviště. Přijďte, určitě prožijete krásnou sobotu.

Články, které by tě mohly zajímat