Právě vysíláme

UŽ SE TO BLÍŽÍ! EVROPA 2 ti EXKLUZIVNĚ přináší koncert DISCIPLES, kteří vystoupí už za 14 dní v Praze.

10. března 2018 11:10
UŽ SE TO BLÍŽÍ! EVROPA 2 ti EXKLUZIVNĚ přináší koncert DISCIPLES, kteří vystoupí už za 14 dní v Praze.

Disciples se v Praze ukáží 24. března a těšit se na ně můžeme v klubu Roxy od 22:00 hodin. My vám lístky nadělíme od pondělí do pátku v Afterparty s Liborem Boučkem!

Tato britská trojice v současnosti válcuje svou pozitivní house music světové hitparády. Disciples jsou známý svými hity They Don’t NowOn My Mind či Jealousy. Spolupráce se světovým DJ Calvinem Harrisem na singlu How Deep Is Your Love vystřelila Disciples v roce 2015 mezi nejhranější britské umělce, a to jak v žánrových, tak i komerčních rádiích po celém světě.

Co si představit pod pojmem Disciples? Jsou to tři talentovaní kluci Nathan, Gavin a Luke, kteří pocházejí z jižního Londýna. S produkcí začali v roce 2013 a během dvou let vydali svá první EP, a to Remedy a The Following. Proslavili se až v roce 2015, kdy spolupracovali s Calvinem Harrisem na singlu How Deep Is Your Love. Singl se umístil ihned na prvních příčkách všech světových hitparád a kluci z Diciples si tak otevřeli cestu do hudebního světa. V minulém roce vydali fantastický singl On My Mind a nedávno také Jealousy, který se prozatím prokousává do podvědomí fanoušků.

Vstupenky je možné vyhrávat od pondělí 12. března v Afterparty Libora Boučka, více informací najdeš na našem webu.

Pokud se ti nepodaří vyhrát, jsou vstupenky k zakoupení na portálu goout.net a na ticketpro.cz.

 

Zdroj: YouTube

Uf… Poznáte zpěváka na 23 let staré fotce?

Články, které by tě mohly zajímat