Právě vysíláme

Začalo hlasování v CZECH SOCIAL AWARDS: S novou appkou a rekordním počtem hlasů

22. října 2018 11:54
Začalo hlasování v CZECH SOCIAL AWARDS: S novou appkou a rekordním počtem hlasů

Neskutečný start a obrovský zájem! Tak lze popsat začátek hlasování v anketě Czech Social Awards, který během prvních hodin přinesl neuvěřitelných 40 tisíc hlasů! Fanoušci mají letos vůbec poprvé k dispozici několik novinek: hlasovací aplikaci, nové kategorie a také 2 hlasy v každé kategorii, díky nimž mají větší možnost rozhodovat o výsledcích hlasování.

Po více než dvou týdnech nominací, které přinesly obrovské množství skvělých profilů a osobností, zahájila anketa Czech Social Awards hlasování. „První hodiny byly neuvěřitelné. Hlasování jsme spustili v úterý kolem 19:00 a jen během večera přišlo přes 40 tisíc hlasů,“ popisuje začátek hlasování organizátorka ankety Michaela Derynková. „Za velice důležité považujeme, že se během nominací objevilo neskutečně velké množství skvělých profilů, a to i díky širokému spektru kategorií a celému novému konceptu Social Awards,“ dodává.

O hlasování už informovala na svých sociálních sítích celá řada osobností a influencerů, kteří tak své fanoušky inspirují k podpoře a hlasování.

Hlavní doménou je letos pro fanoušky zcela nová hlasovací aplikace Social Awards. Stáhnout si ji můžete na stránkách www.czechsocialawards.cz.

Zásadní je také samotný způsob hlasování. Fandové totiž oproti loňsku mohou udělit dva hlasy v každé kategorii. Díky více hlasům mohou vybrat skutečně ty, koho od srdce chtějí, a nemusí se trápit tím, že mají pouze jeden hlas. Kategorií je letos deset, takže fanoušci mohou celkem poslat až 20 hlasů!

Kromě dobře známých kategorií přibyly také zbrusu nové, které podporují nový trend letošní ročníku Czech Social Awards. Mezi ty „staré známé“ patří například Video Bloger/ka roku, Bloger/ka roku, Instagram roku či Cosmo Objev roku.

Letos k nim však přibylo šest zcela nových kategorií: Fun & Entertainment, Inspiration & Influence, Social Impact & Change, Fair Play, Go Global CZ Go Global SK. Na základě nominací a jejich analýzy se taky dozvíme, který post v uplynulém roce vzbudil na sociálních sítích největší zájem.

A teď to nejdůležitější

Posílat své hlasy můžete do 31. října 2018 prostřednictvím portálu www.czechsocialawards.cz nebo aplikace Czech Social Awards. Do finálového hlasování postoupí soutěžící s nejvyšším počtem hlasů až ve dvou nominovaných kategoriích. Výsledky budou oznámeny 7. listopadu 2018 a poté se zahájí finálové hlasování, které potrvá do 24. listopadu 2018.

Slavnostní vyhlášení vítězů proběhne 1. prosince 2018 v hotelu Hilton Prague, kde můžete být spolu s námi. Vstupenky jsou k zakoupení zde v síti TicketPortal.

Průběh ankety můžete sledovat také na Instagramu @czechsocialawards.

Generálním partnerem ankety je společnost Huawei a oficiálním smartphonem Huawei nova 3.

Na co byste se měli zaměřit na podzim? Prozradí vám to znamení zvěrokruhu

Články, které by tě mohly zajímat