Právě vysíláme

Zlatavé pláže a nádherné moře: Vyhrajte s námi dovolenou snů v TUNISKU!

27. dubna 2018 7:22
Zlatavé pláže a nádherné moře: Vyhrajte s námi dovolenou snů v TUNISKU!

Kde roste pouštní růže? Budete překvapeni…

Zajímavý kamenný útvar, kterému se přezdívá „pouštní růže“ se vyskytuje v mnoha oblastech Sahary a nejrozšířenější jsou v Tunisku. Přes noc voda, která obsahuje minerální částice sádrovce, vystupuje na povrch pouště, avšak v žáru slunce se rychle vypaří a pevné částice se postupně shlukují a dále narůstají až do podoby okvětních lístků růže.

Není to přitom jediné lákadlo Tuniska. Za pouhé dvě a půl hodiny letu se můžete dostat do země, která disponuje stovkami kilometrů zlatavých pláží.

Z cestovatelského hlediska nabízí Tunisko výborný poměr ceny a výkonu, protože v kvalitních hotelových resortech rozkládajících se od Monastiru, přes Sousse, či Port El Kantaoui až po Hammamet, se najde pro každého něco. Ať už jde o obchody, kavárny, bary, aquaparky, či golfová hřiště. „Pro naše klienty jsme zde v celkem šesti hotelech otevřeli dětské Croco Cluby, do kterých mohou rodiče své děti bez obav svěřit a sami si užít nerušené chvíle pohody,“ říká Lenka Pátek, obchodní ředitelka CK Blue Style. Co ocení opravdu každý, to je pozvolný vstup do moře. Díky nevelké hloubce, zaručuje dostatečně prohřátou a teplou vodu. V Tunisku najdete velmi chutnou kuchyni středomořského charakteru s pan-arabským vlivem. Oblíbeným nápojem je tu silný mátový čaj s piniovými oříšky či mandlemi.

Láká vás tato destinace? Soutěžte od 23. dubna do 27. dubna 2018 na našem Facebooku a získejte možnost vyhrát zájezd pro dvě osoby s all inclusive do hotelu Club Tropicana & Kids Aquaclub 3*+.

Co všechno pro to musíte udělat, se dozvíte tady.

Do Tuniska vás zve CK Blue Style a Tuniský národní úřad pro cestovní ruch.

 

Novinka: Zmrzlina s příchutí vepřového

Články, které by tě mohly zajímat