Právě vysíláme

Známe finalisty CZECH SOCIAL AWARDS! Kdo obhájí svá prvenství?

19. listopadu 2018 9:30
Známe finalisty CZECH SOCIAL AWARDS! Kdo obhájí svá prvenství?

Hlasy jsou sečteny a je rozhodnuto o finalistech! Anketa o nejpopulárnější on-line tvůrce vrcholí a ty máš poslední příležitost rozhodnout o tom, kdo se stane vítězem letošního 6. ročníku ankety. Nejvíce nominací získal Kovy, promění je ale ve vítězství a obhájí znovu své prvenství? A kdo z nových tváří tentokrát zazáří?

V semifinálovém hlasování dorazilo více jak 280 000 hlasů a nyní zná každá kategorie své finalisty. Nechybí zvučná jména vítězů loňského ročníku: Kovy, Anna Šulcová, A Cup Of Style, Nikol Štíbrová, My Cooking Diary, Petra Lovely Hair, Anie Songe nebo Za normální holky, ale ani inspirativní nové tváře v kategorii Cosmo Objev roku jako Dva tátové, Eliška Rusková a Adam Kajumi se svými YouTube kanály, Tamara Klusová s blogem či Štěpán Benoni se svým Instagramem. Kdo z nich letos promění své nominace ve vítěznou trofej? Je to na tobě!

Tak si nenech ujít poslední příležitost a hlasuj v anketě, která odhaluje, kdo tě na internetu skutečně baví, inspiruje a má ten správný vliv.

V každé kategorii můžeš hlasovat opět 2x, a to do 24. listopadu na webu CzechSocialAwards.cz, nebo prostřednictvím appky – iOS/Android.

Vyhlášení absolutních vítězů Czech Social Awards 2018 proběhne 1. prosince během velkolepého galavečera v hotelu Hilton Prague a ty můžeš být u toho. Vstupenky koupíš na TADY!

Čeká tě show plná emocí, muziky, videí a zábavy, kde vystoupí skvělý Justin Jesso s hitem StargazingMikolas Josef, Eliška Rusková, kapela Eddie Stoilow a další.

Jitka NováčkováMilanem Peroutkou tě provedou po červeném koberci a backstagovým studiem. Večer budou moderovat krásná slovenská moderátorka Soňa Skoncová a tradičně Ondra VodnýEvropy 2, který se této role ujme již pošesté. Večer zpestří svými vstupy také Patrik Hezucký, Zorka Hejdová a spousta dalších hostů!

Úspěšní zpěváci, kteří se stali herci

Články, které by tě mohly zajímat