Právě vysíláme

Zorka Hejdová míří na Love Island, před startem natáčení si poranila nohu

14. září 2022 11:45
Zorka Hejdová míří na Love Island, před startem natáčení si poranila nohu

Tomáš Zástěra se bude muset ve vysílání nějaký čas obejít bez své parťačky Zorky Hejdové. Moderátorka Evropy 2 míří na Kanárské ostrovy, kde bude uvádět reality show Love Island. Krátce před startem natáčení si stihla poradit nohu. Bude první moderátorkou pořadu, která se před kameru postaví se sádrou?

Letošním ročníkem reality show Love Island bude provázet moderátorka Zorka Hejdová. Odpolední show na Evropě 2 tak bude nějaký čas moderovat pouze Tomáš Zástěra. Na Kanárské ostrovy vyrazila Zorka se svou rodinou už 10. září. Aktuálně se na místě připravuje na natáčení a užívá si posledních volných dnů.

Bohužel se nevyhnula úrazu a poranila si kotník. „Krušný chvilky jsem tu zažila. Taky okamžik, kdy jsem Mírovi brečela, že budu historicky první moderátorka Love Islandu se sádrou,“ přiznala na svém instagramu. Nohu si naštěstí nezlomila, jak si v první chvíli, kdy cítila obrovskou bolest, myslela. „Narazila jsem si nárt o schod,“ vysvětlila, jak k nehodě došlo. Aktuálně tak nohu leduje a doufá, že otok brzy splaskne.

Na natáčení se Zorka velmi těší, minulý ročník pravidelně sledovala. Dokáže si představit, že by se reality show sama zúčastnila. „Kdyby mi bylo o několik let méně, byla bych single a nepracovala bych ve veřejné sféře, tak si to možná i dokážu představit. Pro mladé lidi, kteří nemají partnera je to super. Prodlouží si léto. Užijou si dva měsíce v krásném prostředí a třeba to klapne a zamilují se, tak proč to nezkusit?“ uvedla.

Na Kanárské ostrovy odletěla spolu se synem a manželem Mírou Hejdou. „Má práci, kterou si lze zařídit tak, aby ji mohl dělat částečně i z dálky, byť na některé akce a natáčení se bude muset do Čech vracet. Jsem ráda, že mám vedle sebe partnera, který je mi oporou. Bez jeho pomoci bych takovou nabídku s rok a čtvrt starým synem přijmout nemohla, ale on jako táta funguje báječně.“

Články, které by tě mohly zajímat