Právě vysíláme

Amber Heard riskuje další žalobu. Plánuje napsat knihu o manželství s Johnnym Deppem

25. června 2022 15:06
Amber Heard riskuje další žalobu. Plánuje napsat knihu o manželství s Johnnym Deppem

Amber Heard jedná o napsání knihy o vztahu s Johnny Deppem. Proč riskuje další žalobu?

Herečka, která prohrála soudní bitvu s Johnny Deppem se žene do dalšího průšvihu. Jedná o napsání souhrnné knihy, která by měla zvýšit její příjem poté, co prohrála žalobu za pomluvu ve výši 8,3 milionů dolarů.

Zdroj blízký hvězdě Aquamana uvedl, že je herečka ‚na mizině‘ a ‚není v pozici, kdy by odmítala peníze‘. Dále dodal, že Amber po několika katastrofálních měsících „považuje svou kariéru v Hollywoodu za ukončenou.“ „Kniha už je v jednání a (Amber) je z toho nadšená. V tuto chvíli nemá co ztratit a chce to říct všem,“ uvedl zdroj.

Tato zpráva přišla krátce poté, co Heard prostřednictvím právníka přiznala, že si nemůže dovolit odškodné ve výši 8,3 milionu dolarů, které soud přiklepl Deppovi. Někteří experti varují před tím, že by se Heard mohla znovu pokusit herce obvinit z domácího násilí. Poté, co prohrála soud za pomluvu, které se dopustila v článku pro časopis, sepsání knihy o životě s Johnny Deppem je velmi tenký led. Dočkáme se další žaloby?

Herečce, na kterou hollywoodský svět po soudu zanevřel, prý hrozí bankrot. Dokonce byla nedávno spatřena na nákupech v diskontním obchodě TJ Maxx v New Yorku.

Články, které by tě mohly zajímat