Právě vysíláme

AVENGERS: ENDGAME se stal nejvýdělečnějším filmem v historii!

22. července 2019 9:10
AVENGERS: ENDGAME se stal nejvýdělečnějším filmem v historii!

Filmaři ze studia Marvel na festivalu Comic Con potvrdili, že filmový trhák Avengers: Endgame vydělal nejvíc peněz ze všech filmů v historii. Snímek, jenž vyšel letos v dubnu, překonal desetiletý rekord, který držel film Avatar.

Úkol splněn

Studio Marvel ovládlo letošní festival Comic Con. Úspěšné filmové studio fanouškům poprvé oznámilo svoje plány pro další snímky o superhrdinech a nyní i uvedlo, že jejich nejznámější letošní snímek, Avengers: Endgame, se stal nejvýdělečnějším filmem v historii. Filmový trhák překonal stávající rekord, který držel film Avatar od Jamese Camerona. Populární sci-fi snímek z roku 2009 vydělal celkem 2 789,7 miliardy amerických dolarů. Ačkoliv nevíme ještě přesně, o kolik ho Avengers: Endgame porazil, filmaři na Comic Conu již oznámili, že rekord byl překonán.

Podle nového plánu studia Marvel dorazí do kin deset nových filmů a seriálů o superhrdinech během následujících dvou let. Vlastní edice se dočkají například Black Widow, Loki či Hawkeye. Více informací o budoucích plánech studia Marvel najdete ZDE. Budoucnost populárního filmového studia je v dobrých rukou!

Zdroj: IMDb, LadBible, The Verge, Instagram, YouTube

Články, které by tě mohly zajímat