Právě vysíláme

Bam Margera žaluje své bývalé kámoše z Jackass. Proč?

13. srpna 2021 13:10
Bam Margera žaluje své bývalé kámoše z Jackass. Proč?

Ačkoliv se fanoušci Jackass jistě těší, až v pořadí čtvrtý film o bláznivé partičce vstoupí do kin, stín na celý film vrhá neúčast původního člena Bama Margeru.

Parta kolem Johnnyho Knoxvilla se znovu sešla a natočila film Jackass Forever, kde opět nebudou chybět ty nejšílenější kaskadérské kousky. A ačkoliv se většina členů původního klanu vrátila, nyní se budou muset fanoušci obejít bez Ryana Dunna a Bama Margeru. Ryan Dunn bohužel zemřel v roce 2010 při autonehodě, Bam pak propadl alkoholu a drogám, kvůli kterým už nemohl v novém filmu vystupovat.

Margera se zprvu měl v nových Jackass objevit. Štáb s ním však uzavřel smlouvu, ve které podmínkou bylo, že  bude po celou dobu natáčení naprosto střízlivý. To ovšem prý nakonec Margera porušil a z natáčení byl vyhozen. Svou neúčast pak bývalá hvězda MTV nese velmi těžko a před časem fanoušky vyzval, aby film bojkotovali. To ovšem není všechno! Podle posledních informací podává Bam na tvůrce Jackass žalobu za „nelidské, zneužívající a diskriminační chování“.

Margera tvrdí, že smlouva, kterou podepsal, byla velmi nevýhodná a on ani neměl možnost prodiskutovat ji s právníkem. Tvůrci Jackass mu pak prý vyhrožovali, že pokud ji nepodepíše, nebude se moct zúčastnit už žádného dalšího projektu.

Jak spor Bama a jeho bývalých kamarádů dopadne? To uvidíme!

Články, které by tě mohly zajímat