Právě vysíláme

Blázni z Jackass hlásí návrat. Kdo z legendární party bude ovšem v novém filmu chybět?

17. července 2021 9:10
Blázni z Jackass hlásí návrat. Kdo z legendární party bude ovšem v novém filmu chybět?

Naprostí blázní, kteří se nebojí toho nejšílenějšího adrenalinového zážitku, ale i pořádných nechutností. Legendární Jackass jsou zpět a po letech mají natočený další film.

„Jsme zpátky. O něco starší, šedivější, ale rozhodně ne chytřejší,“ píše se na twitterovém profilu Jackass. Čtvrtý celovečerní film by měl spatřit světlo světa 20. října 2021.

Název filmu bude Jackass Forever a opět se můžeme těšit na známou šílenou partu, kde budou bohužel chybět dva zásadní členové. Ryan Dunn zemřel v roce 2011 při autonehodě a Bam Margera byl bohužel z projektu vyloučen. Jak je totiž známo, oblíbený Bam se už dlouhou dobu potýká se závislostí na alkoholu a drogách. Své vyloučení z Jackass však bere jako zradu a na Instagramu se nelichotivě vyjádřil o šéfovi party Johnnym Knoxvillovi a Jeffovi Tremainovi, který Jackass opět režíroval. „Moje rodina, Jackass, mě zradila, opustila, odmítla. Ne všichni členové, miluji je všechny a oni milují mě, ale konkrétně narážím na dvě jména. Jsou jimi Jeff Tremaine a Johnny Knoxville,“ napsal na sociální sítě, a dokonce své fanoušky vyzval, aby Jackass Forever bojkotovali.

Před kamerou opět předvede pár šílených kousků již zmiňovaný a tentokrát už i zašedivělý Knoxville, Steve-O, Chris Pontius či Danger Ehren, Preston Lacy nebo Jason „Wee Man“ Acuna. Co nevidět by měl na YouTube dostat první trailer a my se už nemůžeme dočkat. Už podle prvních snímků z natáčení je však jasné, že nebudou chybět ani oblíbení býci, se kterými se chlapi nebojí střetnout ani v pokročilém věku.

 

Články, které by tě mohly zajímat