Právě vysíláme

Brad Pitt má velký důvod k radosti: Soudní bitva o děti s Angelinou Jolie je po pěti letech u konce

27. května 2021 12:10
Brad Pitt má velký důvod k radosti: Soudní bitva o děti s Angelinou Jolie je po pěti letech u konce

Brad Pitt a Angelina Jolie vedli soudní bitvu o děti téměř pět let! Nyní padl verdikt.

Jolie podala žádost o rozvod v roce 2016 a od té doby spolu pár válčil v soudní bitvě, která se z velké části odehrávala mimo zrak veřejnosti.

Nyní se soudce John Ouderkirk rozhodl vyhovět Bradovi, který bojoval za střídavou péči o pět společných ratolestí. Herečka naopak bojovala za výhradní péči již od začátku rozpadu jejich vztahu. PittJolie jsou rodiči sedmnáctiletého Paxe, šestnáctileté Zahary, čtrnáctileté Shiloh, dvanáctiletých dvojčat Vivienne a Knoxe, a nejstaršího Maddoxe, kterému je už ale 19 let a proto nebyl předmětem jednání.

Brad Pitt a Angelina Jolie s dětmi

Brad je nesmírně nadšený, je štěstím bez sebe. Toužil po jediném — aby směl vídat své děti. Pro něj je to skvělý výsledek,“ uvedl zdroj pro E! News, který dodal: „Brad vždy hledal příležitost k tomu trávit víc času se svými dětmi a starat se o ně, jak nejlíp umí.“

Děti slavného páru jsou tedy nyní svěřeny do společné péče obou bývalých manželů. Jolie přirozeně není s verdiktem spokojena a bude dál pokračovat v soudní bitvě. Nelíbí se jí ani rozhodnutí soudce neumožnit jejich dětem svědčit. Podle jejích slov jí odepřel spravedlivý proces na základě důkazů, které předložila.

Pax, Shiloh, Vivienne, Zahara a Knox s Angelinou Jolie na premiéře filmu

Ouderkirk provedl za posledních šest měsíců rozsáhlé řízení důkladným a spravedlivým způsobem a po vyslechnutí znalců a svědků dosáhl předběžného rozhodnutí a příkazu,“ uvedl Bradův právní zástupce.

Zdroj: E! News

Články, které by tě mohly zajímat