Právě vysíláme

Budoucnost kin v ohrožení? Snímek Wonder Woman půjde v prosinci do on-line distribuce

18. listopadu 2020 16:10
Budoucnost kin v ohrožení? Snímek Wonder Woman půjde v prosinci do on-line distribuce

Jeden z nejočekávanějších snímku letošního roku Wonder Woman 1984 se v prosinci dočká online premiéry. Zároveň půjde do všech otevřených kin. Dlouho se spekulovalo o tom, co s filmem bude a nyní se zdá, že by toto řešení mohlo ovlivnit celkovou budoucnost kin.

Ve filmovém průmyslu šlo v posledních dnech o dost frekventovanou otázku: co bude s filmem Wonder Woman 1984 s Gal Gadot v hlavní roli? Bude znovu odsunuta premiéra a snímek půjde do kin? Nebo se dočká on-line distribuce?

Nyní je jasno – druhá Wonder Woman totiž půjde 25. prosince na streamovací službu HBO Max a zároveň půjde v kinech, která budou otevřená. Služba HBO Max je bohužel dostupná pouze ve Spojených státech, což může být problém.

Zároveň se díky on-line distribuci snáz dostanou na internet kopie filmu. A jak to vlastně v prosinci bude s kiny? Která z nich budou otevřená? A urychlí tento krok ústup kin do pozadí?

Ano, s krokem studia Warner Bros je spjatých opravdu dost otázek a jen těžko domýšlet, jak se celková budoucnost kin po této situaci vyvine…

Zdroj: The Hollywood Reporter, YouTube

Články, které by tě mohly zajímat