Právě vysíláme

„Byla to ta nejkrásnější věc, kterou jsem kdy viděla,“ obhajuje komička Willa Smitha

29. března 2022 14:11
„Byla to ta nejkrásnější věc, kterou jsem kdy viděla,“ obhajuje komička Willa Smitha

Tiffany Haddish se veřejně zastala Willa Smithe, který uhodil komika Chrise Rocka na 94. udílení cen Oscarů. Vysvětlila, proč shledala tento kontroverzní čin „krásným“.

V hollywoodské světě čin Willa Smitha vyvolal rozporuplné reakce. Většina kolegů ho za gesto kritizují a vyzývají k omluvě, čin považují za násilný a agresivní. Najdou se ale i osobnosti, které se herce zastávají. Patří k nim například herečka Tiffany Haddish.

„Když jsem viděla černocha, jak se zastal své manželky. To pro mě tolik znamenalo,“ uvedla Haddish pro web People na Governors Ball po ceremonii. Během slavnostního udílení Oscarů, Will Smith vyšel na pódium a udeřil komika Rocka, poté, co Rock udělal vtip o vlasech jeho manželky Jady Pinkett Smith.

Haddish, která hrála ve filmu Divoká dámská jízda s Jadou, pokračovala: „Možná se světu nebude líbit, jak to proběhlo, ale pro mě to byla ta nejkrásnější věc, kterou jsem kdy viděla. Protože to ve mně vzbudilo víru, že se stále najdou muži, kteří milují a pečují o své partnerky a manželky.“

„Bránil svou ženu,“ dodala komička, podle které Jadu kontroverzní vtípek na její účes zranil, proto její manžel zareagoval jako býk, když vidí červený hadr.

Články, které by tě mohly zajímat