Právě vysíláme

Cameron Diaz se po 8 letech vrací k filmu. S kterým kolegou zažije herecký comeback?

30. června 2022 12:59
Cameron Diaz se po 8 letech vrací k filmu. S kterým kolegou zažije herecký comeback?

Cameron Diaz v roce 2014 oznámila, že končí s hereckou kariérou a v žádném filmu se už neobjeví. Po několika letech ovšem změnila názor.

Cameron Diaz natočila několik úspěšných komedií a dlouhou dobu patřila mezi hvězdy Hollywoodu. Mezi její nejslavnější počiny patří například Charlieho andílci, Maska nebo Zkažená úča. Po roli ve filmu Annie oznámila půvabná blondýnka konec kariéry a prohlásila, že odchází do hereckého důchodu, aby se mohla věnovat rodině.

Po dlouhých osmi letech ovšem Cameron všechny překvapila a opět se objeví před kamerami. Podle posledních informací natočí film s kolegou Jamiem Foxxem a půjde o akční komedii, kterou uvede Netflix.

Jamie Foxx zprávu potvrdil na sociálních sítích, kde se pochlubil i kouskem záznamu z telefonátu s Diaz. „Jsem z toho fakt nervózní, víš. Přecházím tu po pokoji. Nevím, jak na to,“ svěřila se mu herečka. Foxx posléze do rozhovoru zapojil i nečekaného hosta a zavolal slavnému hráči amerického fotbalu Tomu Bradymu. Ten má s návratem do práce po důchodu taky své zkušenosti a k fotbalu se vrátil už šest týdnů poté, co oznámil konec kariéry. „Mluvil jsem s Foxxem a údajně potřebuješ pár tipů, jak se vrátit z důchodu. Mně ty návraty docela jdou,“ smál se Brady.

Režie nového filmu se ujme Seth Gordon a o ději se toto ještě moc neví. Oznámeno není ani datum premiéry. Cameron Diaz se ale dle svých slov nemůže dočkat a na natáčení se velmi těší.

 

 

Články, které by tě mohly zajímat