Právě vysíláme

CAPTAIN MARVEL by měla hrát homosexuální černoška, žádají fanoušci a podepisují petici!

28. ledna 2020 9:10
CAPTAIN MARVEL by měla hrát homosexuální černoška, žádají fanoušci a podepisují petici!

Herečka Brie Larson jako Captain Marvel u diváků příliš nezabodovala a její výkon si vysloužil spíše rozporuplné reakce. Některým fanouškům Marvelu dokonce herečka vadí natolik, že proti ní sepisují petice.

Když Marvel oznámil, že se natočí pokračování filmu Captain Marvel opět s Brie Larson v hlavní roli, řada fanoušků zůstala pobouřena. Na internetu se dokonce objevila petice, kterou založil člověk pod pseudonymem Kevin Feigeh (zřejmě narážka na jméno šéfa Marvel Cinematic Universe Kevina Feigeho). Ten požaduje, aby herečka z projektu odstoupila a roli v Captain Marvel si zahrála homosexuální žena černé pleti.

Ačkoliv petice neuvádí, z jakého důvodu by se mělo jednat o homosexuální ženu, už ji podepsalo přes 28 tisíc lidí. Jasně je tak znát, že Brie Larson není mezi fanoušky Marvelu příliš oblíbená. Samotný snímek také rozhodně nepatří mezi nejlepší kousky Marvelu a na filmovém serveru Rotten Tomates získal hodnocení 6,8 z 10. Bude to však důvod k tomu, aby tvůrci a samotná herečka vzali petici na vědomí a podnikli nějakou větší změnu v obsazení? Pochybujeme…

 

Zdroj: www.thepetitionsite.com

Články, které by tě mohly zajímat