Právě vysíláme

Chris Hemsworth je znovu v Praze. Před Hradem si utahoval z českých fanoušků

14. listopadu 2022 13:22
Chris Hemsworth je znovu v Praze. Před Hradem si utahoval z českých fanoušků

V české metropoli se to v posledních dnech hemží hollywoodskými hvězdami. Po Keanu Reevesovi a Aně de Armas se do Prahy vrátil také Chris Hemsworth. Jak prozradil, dorazil dotočit scény k filmu Vyproštění 2.

Chris Hemsworth už jednou v Praze byl. Zhruba před rokem v českém hlavním městě několik měsíců natáčel pokračování akčního filmu Vyproštění 2, který by měl do kin vstoupit v roce 2023. Tehdy si s sebou přivezl celou rodinu, na návštěvu dokonce dorazil jeho bratr Liam, exmanžel zpěvačky Miley Cyrus. Aby měl co největší pohodlí a nikdo ho nerušil, údajně si pro sebe pronajal celé jedno patro v hotelu Four Seasons.

Zda je v něm ubytovaný i nyní, je otázkou. Každopádně ho mohli fanoušci o víkendu potkat u Pražského hradu, kam vyrazil na procházku. Kvůli ne úplně krásnému počasí měl navíc příležitost prohlédnout si ho bez jakéhokoliv zdržování ze stran fanoušků. Na Hradčanském náměstí byl totiž téměř sám. Neváhal tedy a natočil vtipný příspěvek na svůj Instagram.

„Je tady plno,“ říká ve videu. V popisku pak stojí: „Zrovna jsme v Praze dokončili přetáčky k Vyproštění 2. Fanoušci mě přivítali s otevřenou náručí.“ V samotném krátkém snímku se pak s fiktivními příznivci s humorem sobě vlastním zdraví, rozdává jim autogramy a fotí se. Jak dlouho se v tuzemsku ještě zdrží, aby i další fanoušci dostali příležitost se s ním setkat, není jasné. Doufejme, že co nejdéle!

Podívej se na video 👇

Články, které by tě mohly zajímat