Právě vysíláme

Chris Hemsworth se kvůli líbačce s Natalií Portman vzdal masa

19. července 2022 12:10
Chris Hemsworth se kvůli líbačce s Natalií Portman vzdal masa

Chris Hemsworth kvůli svým tělesným proporcím obyčejně spořádá dvojnásobnou porci masa denně než běžný člověk. Jak však ukázal na natáčení Thora, je skvělým hereckým kolegou. A protože jeho filmový protějšek Natalie Portman je vegankou, nejedl kvůli líbací scéně s ní celý den maso.

Natalie Portman si Chrise Hemswortha jako hereckého kolegu nemůže vynachválit. Jak prozradila v rozhovoru pro britské rádio Capital Breakfast moderátorovi Romanu Kempovi, herec se kvůli natáčení líbací scény s ní vzdal na celý den masa. A to jen kvůli tomu, že jeho kolegyně je veganka. „Podle mého jí jinak maso snad každou půlhodinu,“ nechala se slyšet Portman.

Zatímco obyčejný člověk spořádá během dne zhruba 2150 kalorií, Hemsworth jí dvakrát tolik. Údajně ho u jídla najdete desetkrát denně. Prozradil to jeho trenér Luke Zocchi.

Portman Hemsworthovo gesto velmi ocenila, zvláště, když ho o to vůbec neprosila. A ačkoliv bývá podle jejích slov z hladu často nevrlý, je jinak velmi milým kolegou. „Je to vážně dobrý chlap,“ potvrdila herečka.

Thor: Láska jako hrom vydělal za čtrnáct dní promítání přes 300 milionů dolarů. Hemsworth se v něm snaží o nalezení vnitřního míru, jeho cestu za odpočinkem však přeruší zabiják Gorr the Butcher v podání Christiana Balea. A tak musí Thor opět vyrazit na vesmírné dobrodružství, aby Gorra zastavil, než bude pozdě.

Články, které by tě mohly zajímat