Právě vysíláme

Chris Hemsworth dojal fanoušky. Ukázal snímek dcery z natáčení Thora po 11 letech

12. července 2022 12:31
Chris Hemsworth dojal fanoušky. Ukázal snímek dcery z natáčení Thora po 11 letech

Chris Hemsworth je trojnásobným tatínkem, který chce se svými dětmi strávit co nejvíce času. Bere je proto i na natáčení a při volných chvílích s nimi dovádí na place. Nyní se filmový Thor pochlubil rozkošnou fotografií.

Nejstarší dcerou Hemswortha je India Rose. Právě ta si už zkusila herecké povolání a ve filmu Thor: Láska jako hrom ztvárnila dceru padoucha Gorra v podání herce Christiana Balea. Malá India přitom byla součástí natáčení Thora už před 11 lety, kdy jako batole pozorovala tatínka při práci.

Chris nyní na instagramu ukázal rozkošný snímek, který si fanoušci zamilovali. Na jedné fotografii ho totiž vidíme oblečeného do kostýmu Thora, jak před ním India coby batole sedí na zemi. Druhá fotografie pak ukazuje dobu o jedenáct později, kdy holčička sedí svému otci na klíně. „Zde jsou dvě fotky mě a mé dcery. Jedna vznikla, když byla poprvé na natáčení před 11 lety, druhá je z nejnovějšího filmu Thor: Láska jako hrom. Je to moje oblíbená superhrdinka,“ napsal Chris k příspěvku.

Hemsworth žije v šťastném manželství s Elsou Pataky. Dvojice, která tráví rodinný čas především v Chrisově rodné Austrálii, má tři děti – Indiu Rose, Sashu a Tristana.

Články, které by tě mohly zajímat