Právě vysíláme

David Gránský čeká s manželkou Nikolou prvního potomka

29. ledna 2022 8:10
David Gránský čeká s manželkou Nikolou prvního potomka

Herec David Gránský a jeho manželka Nikola se brzy stanou rodiči. V pátek večer oznámili na svých instagramech, že v příštích měsících očekávají potomka. Jak sami okomentovali, třetího hráče do hry.

David Gránský s manželkou Nikolou letos oslaví už třinácté výročí svého vztahu. V roce 2018 se pár zasnoubil, o rok později se 19. června vzal ve srubovém resortu SvětÚžicích. Ještě před rokem herec prohlašoval, se s partnerkou potomka zatím neplánují, okolnosti se však změnily a dvojice se nyní těší na první dítě.

„Hráč číslo 3 vstoupil do hry. Očekáváme… (že se brzo nevyspíme),“ oznámil pár vtipně na instagramu šťastnou novinu. Dle fotek je Nikola již v pokročilém stupni těhotenství, dvojice se tak miminka dočká pravděpodobně už na jaře.

Možné těhotenství partnerky Gránský naznačil už před pár dny v 7 pádech Honzy Dědka, když mluvil o animovaných filmech, které dabuje. „Těším se, že je pak budu pouštět dětem,“ nechal se slyšel herec, načež se moderátor zeptal: „A to bude kdy?“ Hvězda seriálu Zoo se na okamžik zasekla, než odpověděla: „Tooo doufám, že brzy.“

K očekávanému miminku páru pogratulovala řada celebrit. Mezi nimi Eva Burešová, Milan Peroutka, Patricie Pagáčová, Marta Jandová, Mariana Prachařová, Anna Julie Slováčková, Kristýna Leichtová nebo někdejší zprávařka Evropy 2 Lucie Černá (Šilhánová).

Články, které by tě mohly zajímat