Právě vysíláme

Nehoda na natáčení seriálu Zoo. Michaela Pecháčková neuřídila golfový vozík

19. ledna 2022 9:10
Nehoda na natáčení seriálu Zoo. Michaela Pecháčková neuřídila golfový vozík

Minulý týden vtrhl na obrazovky nový seriál Zoo, ve kterém se v jedné z hlavních rolí objevuje Michaela Pecháčková. Své scény natáčí z velké části v Safari Parku ve Dvoře Králové a jak v rozhovoru pro Primu uvedl David Gránský, jedna z klapek se neobešla bez nehody.

Při natáčení Zoo došlo k nehodě během scény, ve které se představí David Gránský spolu se Sabinou Laurinovou a právě sedmnáctiletou Michaelou Pecháčkovou. Ta v ní měla za úkol „prosvištět“ na golfovém vozítku kolem zbylé dvojice herců, to se jí však vymklo z rukou a způsobila v Safari Parku ve Dvoře Králové menší poprask.

Míša byla na vozítku zmatená. Nevěděla, co je brzda, co je plyn… Točili jsme společně ještě se Sabinou Laurinovou a dopadlo to tak, že Míša kolem nás prosvištěla na vozítku, což měla sice v akci, ale potom už nezabrzdila a letěla skrz takovou džungli do voliéry s pelikány,“ prozradil Gránský se smíchem. Dodal zároveň, že voliéru se jeho kolegyni podařilo rozervat, a tak měli pracovníci zoo o zábavu postaráno.

Pecháčková v seriálu ztvárňuje studentku Sid, která místo prestižní školy v Americe uteče za svou láskou a začne bez vědomí rodičů pracovat v zoologické zahradě. V podnájmu bydlí u Viktorie, kterou hraje Eva Burešová. Ta pracuje jako chůva, stará se o dvě rozmazlené děti soudce v podání Roberta Urbana.

Vedle zmíněných herců mohou diváci v seriálu vídat také oblíbenou Lucii Polišenskou, která si zahrála v Ohnivém kuřeti nebo Slunečné, Pavlu Tomicovou či Štěpána Benoniho, jenž byl dlouho spojován s Ordinací v růžové zahradě.

Články, které by tě mohly zajímat