Právě vysíláme

Dcera Paula Walkera si zahrála v posledním Rychle a zběsile. I 10 let po smrti otce je s ním ve spojení

22. května 2023 13:00
Dcera Paula Walkera si zahrála v posledním Rychle a zběsile. I 10 let po smrti otce je s ním ve spojení

Dcera Paula Walkera Meadow v nedávném rozhovoru prozradila, že i deset let po smrti otce od něj dostává znamení, díky kterým ví, že je jí stále nablízku a všechno bude v pořádku.

Otec Meadow, slavný herec a hvězda filmů Rychle a zběsile tragicky zahynul v listopadu 2013, když jeho Porsche Carrera GT narazilo do betonového sloupu a začalo hořet.

Vůz jel rychlostí zhruba 140 km/h po silnici, kde byla povolená rychlost 70 km/h. Za volantem seděl podnikatel Roger Rodas, který poblíž Kelly Johnson Parkway v Kalifornii nad vozem ztratil kontrolu.

Meadow bylo patnáct let, když k tragédii došlo. Po smrti otce založila nadaci The Paul Walker Foundation s jednoduchým posláním „konat dobro“.

Nyní se objevuje v posledním díle slavné série, v pořadí desátém snímku s názvem Fast X v epizodní roli letušky.

Při propagaci filmu v rozhovoru pro E! Meadow uvedla, že je nadšená, že se může připojit k rodině Rychle a zběsile.

„Pro mě je to velmi vzrušující a on by byl ohromen, že se to děje,“ řekla. Stále trvá na tom, že modeling je její hlavním zaměstnáním, ale nepopírá, že „přemýšlí“ i o natáčení dalších filmů v budoucnosti.

V rozhovoru se také rozpovídala o tom, že i deset let po předčasné smrti svého otce je s ním pořád ve spojení.

„Pro mě jsou to čísla – čtyři a sedm. To byla oblíbená čísla mého táty,“ uvedla Meadow.

„Kdykoli o něčem pochybuju nebo se s někým hádám, přísahám, že na mě začnou všude vyskakovat. Vždycky tak vím, že je to je on.“

 

Fast X je desátým filmem ságy a sleduje střet Doma Toretta (Vin Diesel) a jeho posádky s novým nepřítelem Dantem (Jason Momoa).

Články, které by tě mohly zajímat