Právě vysíláme

Dcera Penny z Teorie velkého třesku se učí chodit. Herečka sdílela roztomilé fotky

20. března 2024 15:29
Dcera Penny z Teorie velkého třesku se učí chodit. Herečka sdílela roztomilé fotky

Kaley Cuoko známá jako Penny z Teorie velkého třesku je už téměř rok maminkou. Tvář své dcery Matildy veřejnosti ukazuje pouze zřídka. Jednu z výjimek se rozhodla udělat s příchodem jara, kdy sdílela dokonce dvě její fotografie.

Osmatřicetiletá Kaley Cuoko si užívá mateřství. V úterý vyrazila se svou jedenáctiměsíční dcerou Matildou do parku a pořídila několik fotografií, o které se podělila i se svými fanoušky. Je to tak poprvé od Díkuvzdání, co nějaký snímek dcery sdílela.

„Stání – ok. A také její tvář,“ připsala k fotce. Odkázala na to, že se její dcera pomalu učí vstávat a chodit. Tentokrát si pomohla domečkem, o který se opřela. A úsměv, ten má rozhodně po mamince!

A nebyla to jediná fotka, kterou Cuoko se svými sledujícími sdílela. Na druhé drží Matilda v ruce plyšové zvířátko. I tentokrát snímek zřejmě vznikl v parku.

Herečka porodila 30. března minulého roku. S otcem malé Matildy Tomem Pelphreyem randila před otěhotněním pouhých šest měsíců, setkala se s ním na premiéře filmu Ozark. Jak se ale zdá, vztah jim klape a užívají si rodinného života.

Články, které by tě mohly zajímat