Právě vysíláme

Depp šokoval na koncertě v Anglii. Vystoupil dva dny po závěrečných řečech v soudní bitvě s Heard

30. května 2022 9:58
Depp šokoval na koncertě v Anglii. Vystoupil dva dny po závěrečných řečech v soudní bitvě s Heard

Herec Johnny Depp překvapil fanoušky na koncertě Jeffa Becka, když vešel na pódium a chopil se kytary. Vystoupil pouhé dva dny poté, co zazněly závěrečné řeči advokátů herců Johnnyho Deppa a Amber Heard, bývalých manželů, kteří spolu momentálně vedou soudní bitvu a navzájem od sebe požadují astronomické odškodné. Podívej se na videa, jak Depp válel.

Herec z Pirátů z Karibiku a Beck se odhodlali k předělávce písně Isolation, hitu Johna Lenona z roku 2020. Dvojice také předvedla covery skladeb Marvina Gaye What’s Going On  a Jimiho Hendrixe Little Wing.

Je třeba zmínit, že Depp odletěl na koncert Jeffa Becka přímo z VirginieUSA. Jeho vystoupení přišlo jen několik dní poté, co jeho právní tým vstoupil do závěrečné části soudního procesu.

Fanoušci pana Deppa na sociálních sítích doslova vybuchli radostí a popsali výkon hollywoodského herce jako „úžasný“. Jeden uživatel napsal: Johnny je absolutní šílenec… v pátek opouští soud… v neděli hraje v Sheffieldu ve Spojeném království… s Jeffem Beckem.“„Konečně může dýchat a dělat to, co miluje! Dobře pro něj,“ dodal další.

Ne na všechny však překvapivý výkon pana Deppa udělal dojem. „Takže Johnny Depp je na turné s Jeffem Beckem. To je oběť domácího násilí, která čeká na verdikt v případu pomluvy,“ napsal uživatel twitteru a jiný sarkasticky pokračoval: „Ubohá mučená, traumatizovaná oběť domácího násilí Johnny Depp utápí svůj smutek v hraní koncertů“.

Šest týdnů trvající soudní případ Johnnyho Deppa je nyní v rukou poroty, která má rozhodnout, zda se paní Heard skutečně dopustila pomlouvy, když ve svém článku pro The Washington Post v roce 2018 označila svoji osobu za obět domácího násilí. Depp po herečce požaduje 50 milionů dolarů s odůvodněním, že obvinění z domácího násilí způsobilo nenapravitelné škody na jeho kariéře a pověsti. Nyní se porota radí o tom, na čí stranu se ve sporu přikloní. Verdikt je očekáván v tomto týdnu.

Články, které by tě mohly zajímat