Právě vysíláme

Dětští herci z LETOPISŮ NARNIE po letech opět spolu! Jak moc se změnila filmová Lucinka či Edmund?

9. ledna 2019 9:10
Dětští herci z LETOPISŮ NARNIE po letech opět spolu! Jak moc se změnila filmová Lucinka či Edmund?

Od prvního dílu Letopisů Narnie uteklo již více než deset let. Příběh o sourozencích z Británie, kteří se díky kouzelné skříni dostanou do zcela jiného světa, okouzlil celý svět a hlavní hrdiny si zamiloval každý z nás. Jak dnes ale filmová Lucinka, Petr, Zuzana a Edmund vypadají?

V prvním díle přemohli Pevenseovi zlou čarodějnici, v tom druhém pomohli princi Caspianovi dosednout na trůn a ve třetím podnikli dobrodružnou plavbu. Letopisy Narnie se řadí mezi velmi povedená filmová díla, za jejichž úspěchem stojí především čtveřice herců, jenž statečné sourozence ztvárnila.

William Moseley, Anna Popplewell, Ted Skandar a Georgie Henley si ve snímcích zahráli jako děti. Dnes už jsou však všichni dospělý a doslova vyrostli do krásy. Především Georgie, jenž ztvárnila roztomilou Lucinku, je opravdu půvabná mladá slečna, která vás stále dokáže okouzlit milým úsměvem a obrovskými kukadly.

Všichni herci se společně sešli ke konci loňského roku. Jejich fotografii pak na svém Instagramu zveřejnil William Moseley alias Petr, na kterého se mimo jiné mohou čeští fanoušci těšit v novém filmu Petra Jákla Jan Žižka.

Podívejte se, jak jim to sluší. ?

 

Zdroj: Instagram

Kdo vyhrál Zlatý glóbus? Film s Lady Gaga celkem pohořel…