Právě vysíláme

Disney jedná s Deppem o dohodě za 301 milionů dolarů. Vrátí se Johnny do Pirátů z Karibiku?

28. června 2022 11:12
Disney jedná s Deppem o dohodě za 301 milionů dolarů. Vrátí se Johnny do Pirátů z Karibiku?

Disney se snaží získat Johnnyho Deppa zpět. Pomůže velmi lákavá nabídka oblíbeného herce přesvědčit?

Devětapadesátiletý herec ztvárnil roli Jacka Sparrowa za posledních patnáct let pětkrát. Zahrát si měl i v šestém pokračování oblíbené ságy o pirátech z Karibiku, ale poté, co ho v roce 2018 Amber Heard obvinila z domácího násilí, ho společnost Disney zavrhla a z filmu vyškrtla.

Když Johnny Depp před pár týdny vyhrál soudní bitvu proti bývalé manželce a očistil své jméno, filmová společnost zdá se otočila a snaží se herce získat zpět.

New York Post uvedl, že americký nadnárodní mediální a zábavní konglomerát pracuje na dohodě za „301 milionů dolarů“, aby přiměl Deppa vrátit se v roli Jacka Sparrowa do Pirátů. Disney dále přidává značný dar charitativní organizaci podle Deppova výběru jako gesto dobré vůle.

Hvězda Střihorukého Edwarda u soudu prohlásila, že už nikdy nebude spolupracovat s Disney poté, co ho manažeři přiměli cítit se „vinen, dokud se neprokáže nevina“Johnny u soudu řekl, že „nic na této zemi“ by ho nepřimělo znovu ztvárnit roli kapitána Jacka Sparrowa ve franšíze Piráti z Karibiku.

„(Disney) Johnnyho oslovil a chtěl vědět, zda by měl zájem vrátit se pro další pirátský film nebo možná i dva,” uvedl zdroj blízký studiu s tím, že Disney má zájem o to vztah s Deppem napravit. Prozradil také, že Disney Plus připravuje další projekt spojený se slavnou filmovou ságou. Dohoda pro Johnnyho Deppa se netýká “jen” toho, aby se vrátil jako Jack Sparrow v Pirátech z Karibiku 6, ale jedná se také o vedlejším seriálu Disney Plus, který by měl pojednávat o raném životě kapitána Černé perly. Dodal také, že studio již připravilo první návrh scénáře filmu o Jacku Sparrowovi a zástupci společnosti doufají, že jim Johnny odpustí a vrátí se jako jeho ikonická postava.

Právní tým Deppa u soudu tvrdil, že kvůli obvinění a ztrátě role v Pirátech z Karibiku přišel herec o výplatu ve výši 22 milionů dolarů. Nabídka 301 milionů dolarů je velmi lákavé odškodné. Zda ho herec přijme a fanoušci se dočkají šestého Jacka Sparrowa, ukáže čas.

Zda se Jacka Sparrowa v pokračování pirátů dočkáme zatím není jisté, ale potkat herce jako muzikanta můžeš naživo v Praze už v červenci. Johnny Depp v rámci turné s proslulým kytaristou Jeffem Beckem odehraje koncert v pražském O₂ universum.

Články, které by tě mohly zajímat