Právě vysíláme

Dočkáme se ve čtvrtém pokračování MATRIXU mladšího Nea?

4. října 2019 10:10
Dočkáme se ve čtvrtém pokračování MATRIXU mladšího Nea?

První Matrix způsobil poprask a stal se bez nadsázky kultovním snímkem. Teď, po dvaceti letech po premiéře, jsme se dozvěděli o tom, že se dočkáme čtvrtého dílu. Postupně se také dozvídáme další podrobnosti o chystaném snímku…

Fenomén začal v roce 1999, kdy přišel na svět první Matrix. Film si získal obrovský úspěch, stejně tak jeho následovníci. Tento rok, dvacet let po premiéře prvního dílu, jsme se dozvěděli o dalším chystaném pokračování. Čtvrtého dílu Matrixu bychom se měli dočkat v roce 2022.

Další podrobnosti

Postupně se dozvídáme další a další podrobnosti a nyní vyplavala na povrch další. Ve filmu bychom se prý měli dočkat mladší podoby Nea. Přesněji řečeno: měli by se objevit dva Neové. Prvním z nich bude klasický Neo. Toho znovu ztvární Keanu Reeves. Druhý by pak měl představovat jeho mladší verzi.

Jak vlastně tvůrci přivedou Nea po věcech, které se staly v Matrix: Revolutions? Těžko říct. Fakt je, že o druhém Neovi informoval ten samý zdroj, který přinesl zprávu o tom, že se Matrix 4 vůbec chystá. Nejde tedy pravděpodobně o úplný blud. Stejně tak se spekulovalo o tom, že ve filmu uvidíme mladší verzi Morphea.

 

Zdroj: Cinemabland

Články, které by tě mohly zajímat