Právě vysíláme

Drama na Oscarech bylo nahrané. Za scénku by si Will Smith a Chris Rock zasloužili Oscara

1. dubna 2022 11:10
Drama na Oscarech bylo nahrané. Za scénku by si Will Smith a Chris Rock zasloužili Oscara

Oscaři patří mezi nejsledovanější televizní události roku. Během letošního ceremoniálu došlo ke skandálu, který obletěl svět a stal se v médiích tématem číslo jedna. Ukázalo se, že konflikt mezi hercem Willem Smithem a moderátorem Chrisem Rockem byl nahraný.

Will Smith, kterého akademie ocenila poprvé v jeho kariéře, způsobil na ceremoniálu značný rozruch a zastínil všechny oceněné. Po vtipu komika Chrise Rocka na adresu Smithovy manželky dal herec Rockovi facku a následně na něj již ze svého místa dvakrát zařval: „Neber si do své hnusné huby jméno mojí ženy!“

Rock si dovolil okomentovat pleš Jady Pinkett Smith, manželky Willa Smitha. Komik uvedl, že takový účes nosila i vojačka v podání Demi Moore v akčním snímku Ridleyho Scotta G. I. Jane. Podle Rocka by tak Smithova manželka měla mít účast v druhém díle jistou.

Takovou reakci nikdo nečekal. Hollywoodského herce tento vtip zvedl ze židle a šel si to s komikem vyříkat rovnou na pódium v přímém přenosu. Atmosféra v sále rázem zhoustla. Skandál se stal virálním hitem a hlavním tématem všech médií. Will Smith sklidil za svůj čin značnou kritiku.

Nyní se ukázalo, že jeho reakce byla předem připravená a sehraná. Jada Pinkett Smith má pleš kvůli alopecii, nemoci způsobující vypadávání vlasů. Za scénu, která měla za cíl zvýšit povědomí o alopecii, jež trápí mnoho žen, by si Will Smith a Chris Rock zasloužili Oscara. Naletěl jim téměř celý svět.

Apríl! Také už jste ztraceni a nemáte pojem o čase? Dnes je 1. dubna 2022, den, který je už od 16. století spojen s různými vtípky, žertíky a drobnými zlomyslnostmi. U novinářů tradice dovoluje překročit rámec serióznosti a vypustit takzvanou kachnu nebo-li hoax.

Pokud jsi uvěřil, že facka na Oscarech byla nahraná, tak vás bohužel musíme zklamat. I když i my bychom si to přáli, tak se jedná o Apríl. Bohužel Willu Smithovi ruply nervy a hrozí mu konec kariéry. Will se sice veřejně omluvil, jak Chrisu Rockovi, tak Akademii filmových věd, nyní má čtrnáct dnů na vysvětlení. Akademie mu poskytla lhůtu na obhajobu, během které celý skandál podrobně prošetří.

Přejeme ti krásný aprílový den. 😊

Články, které by tě mohly zajímat