Právě vysíláme

DUA LIPA nazpívá písničku k další bondovce! Nahrávat ji prý začne v létě

1. dubna 2019 20:57
DUA LIPA nazpívá písničku k další bondovce! Nahrávat ji prý začne v létě

O titulní píseň k nové bondovce se postará Dua Lipa – alespoň to tvrdí některá britská a italská média. Zpěvačka zajímavou novinku zatím nepotvrdila, ale v minulosti uvedla, že by písničku hrozně ráda nazpívala. Lze věřit spekulacím?

Obrovská pocta

Podle italského serveru Sassilive se Dua Lipa připravuje na letní výlet na jih Itálie, respektive do téhož regionu, ve kterém se bude natáčet pětadvacátý díl filmové franšízy James Bond. Britská zpěvačka s kosovskými kořeny v minulosti přiznala, že by moc ráda nazpívala titulní písničku k novému filmu a ačkoliv sama nepotvrdila, že se písničky ujme, média jí usadila do role favoritky.

Zpěvačka Dua Lipa

Zpěvačka Dua Lipa

Zasloužené ocenění

Málokterá zpěvačka během posledních dvou let zažila takový úspěch, jako Dua Lipa. Její debutové album DUA LIPA dosáhlo platinového statusu ve Velké Británii a její singl New Rules má na YouTube téměř 2 miliardy zhlédnutí.

Pokud by britská zpěvačka nazpívala titulní písničku k nové bondovce, přidala by se do elitní skupiny hudebníků, kterým byla tato čest v minulosti udělena. Ocitla by se po boku slavných jmen jako Adele, Tina Turner, Sam Smith, Shirley Bassey či Paul McCartney. Jde tu o hodně!

My doufáme, že filmoví producenti dají Dua Lipě důvěru – bude to poslední bondovka, ve kterém hlavní roli britského tajného agenta ztvární Daniel Craig, a podle nás by se Dua Lipa k filmu nesmírně hodila.

 

Co si o spekulacích myslíte vy? Věříte jim? Přáli byste si, aby titulní píseň k nové bondovce nazpívala Dua Lipa? Napište nám váš názor do komentářů!

Zdroj: NME, Sassilive, Instagram, Music Week

Články, které by tě mohly zajímat