Právě vysíláme

Eva Burešová se ostře obula do fanoušků Slunečné

4. března 2021 13:10
Eva Burešová se ostře obula do fanoušků Slunečné

Hvězda slunečné Eva Burešová se ostře obula do fanoušků kvůli nelichotivým komentářům.

Seriál Slunečná se blíží ke konci. Nedávno unikli informace ze zákulisí o tom, který seriál Slunečnou nahradí a kdo si v ní zahraje. To komentovaly dvě dámy ve facebookové skupině o Slunečné, kam se dostala právě i Eva Burešová a oheň byl na střeše!

„Moc často takové komentáře nesdílím, nechávám to být. Ale tohle mě upřímně docela zaskočilo. Přiznám se. Chtěla jsem se přidat do skupiny fanoušků Slunečné. Pozdravit je, poděkovat za jejich věrnost a za to, že je seriál baví.“ uvedla svůj příspěvek na Instagramu Eva.

„Jako první diskuze na mě vyskočilo tohle,“ napsala Eva k přiložené fotografii, na které sdílela facebookovou diskuzi dvou dam. „To jsou zase starosti, když si může vybrat Burešová a asi se teď s Lamborou moc nemusí, tak aby pak dobře vybrala, přijde mě trošku Eva namyšlená, jestli je to vůbec vše pravda,“ hodnotila Magdaléna Uhlíková článek o tom, že si Marek Lambora v novém nastupujícím seriálu za Slunečnou nezahraje. „To bude asi do jiného seriálu,“ reagovala Lena Rogniz Lingor. „To vím, ale něco se muselo mezi nimi stát, že chtěl odejít ze seriálu i Lambora,“ trvala si na svém Magdaléna. „Asi už jí měl plné zuby, té huby z Vřískotu,“ odpověděla Lena, která se navezla do Evy úsměvu.

„Takto se baví dvě dospělé ženy. Takto mě komentují. Ani jedna z nich mě nezná, nikdy jsme se neviděly. Můj životní postoj je takový, že nesoudím lidi pokud je neznám, nesoudím jejich vzhled ani jejich rozhodování,“ pokračovala Eva dál ve svém prohlášení, podle které je toto chování fanoušků dopad bulvárních článků. „Můžeme se opakovat k smrti, že jsme s Markem dobří kamarádi a nikdo kvůli nikomu nechtěl nikdo z nás ze seriálu odejít. Můžete se snažit jak chcete, dělat pro fanoušky i ostatní co nejvíce a stejně se objeví takové dámy (!!!), které o Vás takto s úsměvem mluví, soudí, a ještě s výsměchem urážejí váš vzhled,“ povzdechla si zklamaná Eva.

„Tohle je ta podpora starší generaci k nám mladým. Tohle jsou reálné osoby, reálné maminky, reálné babičky. Ale hlavně… ženy. Takhle se mezi sebou baví o jiných ženách. Nikdy na tom nebudeme lépe, pokud budeme schopny takhle jedna o druhé mluvit,“ apelovala Eva na své fanoušky s tím, že konverzace dvou dam jí velmi zasáhla a musela se o to s fanoušky podělit.

Zdroj: Instagram, Facebook

Články, které by tě mohly zajímat