Právě vysíláme

Eva Burešová vyznala lásku synovi Tristanovi. „Jsi úžasný, milý, laskavý,“ napsala

15. listopadu 2022 15:57
Eva Burešová vyznala lásku synovi Tristanovi. „Jsi úžasný, milý, laskavý,“ napsala

Syn Evy Burešové a Přemka Forejta slaví tři měsíce. Zpěvačka a herečka mu poslala dojemný vzkaz.

Čas letí. Syn Evy Burešové a Přemka Forejta, Tristan William, oslavil už tři měsíce. Herečka se z lásky k němu vyznala v dojemném instagramovém příspěvku. „Mám stále pocit, že tě znám celý život. Stejně jako tvého brášku,“ napsala. „Jsi úžasný. Milý. Laskavý. To, jak na mě koukáš, popsat nedokážu,“ nešetřila krásnými slůvky hvězda Slunečné a Zoo.

Nezapomněla Tristanovi poděkovat za klid, který jí do života přinesl a jemu i jeho staršímu bratrovi za to, že z ní dělají člověka, jakým je. „Cítím z tebe obrovskou lásku a radost být na tomto světě. A tu radost z toho bytí si několikanásobně zvýšil nám všem, kteří s tebou ten společný svět sdílíme.“

Ačkoliv Burešová porodila teprve před třemi měsíci, pomalu se už vrací do práce. Před několika týdny oznámila svou účast v muzikálu The Bodyguard, ve kterém si zahraje hlavní roli Rachel Marron. V lednu by se pak měla vrátit také na plac a pokračovat v natáčení seriálu Zoo, který kvůli mateřství na nějaký čas musela opustit.

Kromě toho nezapomíná Burešová ani na svou pěveckou dráhu. Před dvěma týdny vydala písničku Tiché vody, kvůli jejímuž videoklipu absolvovala natáčení pod vodou. Skladba vznikla opět ve spolupráci s Václavem Noidem Bártou.

Články, které by tě mohly zajímat