Právě vysíláme

Exkluzivně: Covid na natáčení filmu s Chrisem Hemsworthem. Pozitivně testovaný herec pozastavil práci filmařů

13. prosince 2021 13:10
Exkluzivně: Covid na natáčení filmu s Chrisem Hemsworthem. Pozitivně testovaný herec pozastavil práci filmařů

Už od 10. listopadu se v České republice nachází hollywoodská hvězda Chris Hemsworth. Natáčí zde totiž pokračování filmu Vyproštění pro Netflix. V Česku pak možná stráví delší dobu než bylo v plánu, protože natáčení údajně ovlivnil Covid.

Chris do České republiky vyrazil s celou rodinou a několikrát byl vidět s manželkou i dětmi v centru Prahy. Na Staroměstském náměstí si pochutnával na trdelníku a zajel si i do Karlových Varů. Naše hlavní město pak navštívil i jeho mladší bratr Liam s přítelkyní.

Jak se ale zdá, ani filmařům amerického filmu se nevyhnul Covid. Nejmenovaný zdroj ze štábu totiž redakci Evropy 2 prozradil, že jeden z herců byl pozitivně testován a natáčení musí být odloženo. Chris Hemsworth se tak bude v České republice nacházet nejspíš i v lednu příštího roku.

V těchto dnech se mělo filmovat v Terezíně, ale kvůli Covidu byla práce pozastavena. „Do Terezína se samotní herci ještě ani nepodívali, ale už tu měli připravené zázemí i karavany. Má se tu natáčet velká akční scéna,“ uvedl zdroj s tím, že natáčení bylo zrušeno až do 4. ledna 2022.

Články, které by tě mohly zajímat