Právě vysíláme

Měli jsme raději zůstat v Austrálii. Chris Hemsworth si povzdechl nad covidovou situací v Praze

7. prosince 2021 13:10
Měli jsme raději zůstat v Austrálii. Chris Hemsworth si povzdechl nad covidovou situací v Praze

Chris Hemsworth se již několik týdnů nachází v Praze, kde točí film Vyproštěni 2. A ačkoliv se podle jeho instagramu zdálo, že se mu v Česku velmi líbí, herec nyní přiznal, že raději měl zůstat v rodné Austrálii.

Herec má v Česku zůstat delší dobu a do naší metropole vyrazil s rodinou. V Praze ho pak navštívil i mladší bratr Liam. Covidová situace ale herce zjevně znervózňuje a bojí se vysokého čísla pozitivně testovaných lidí. „Původně měl být film natočený v Sydney, ale vzhledem k neustálým uzavírkám kvůli covidu a dalším podmínkám se rozhodlo o přesunu do Prahy. Ale popravdě, případů covidu je tady čím dál více, takže přemýšlíme nad tím, že by vlastně možná bylo lepší zůstat v Austrálii. Ale ta volba není na mně,“ řekl Chris v rozhovoru pro americký pořad Today show a nepřímé naznačil, že je zastáncem lockdownů. „Tehdy jsem si říkal, že už bylo těch lockdownů dost, ale jak to teď vidím, tak u nás ty počty případů umíme tím vším docela snížit,“ uvedl.

Herec potěšil české fanoušky několika snímky, které v zemi pořídil. Se svou ženou Elsou například vyrazil na slavnou pochoutku trdelník a děti vzal i do Karlových Varů. Můžeme tak jen doufat, že se mu přeci jenom v Česku alespoň trochu líbí.

Články, které by tě mohly zajímat