Právě vysíláme

Fanoušci Deppa podepisují petici. Chtějí aby byla Amber Heard odstraněna z filmu Aquaman 2

14. listopadu 2020 13:10
Fanoušci Deppa podepisují petici. Chtějí aby byla Amber Heard odstraněna z filmu Aquaman 2

Fanoušci Hollywoodského herce Johnnyho Deppa hojně podepisují petici, aby byla Amber Heard odstraněna z nadcházejícího filmu Aquaman 2, který by měl být v kinech v roce 2022. Chtějí, aby o roli přišla, tak jako Johnny Depp ve Fantastických zvířatech.

Děje se tak uprostřed právních bitev souvisejících s jejich chaotickým rozvodem s Johnnym DeppemPetici s názvem Odstranit Amber Heard z Aquaman podepsalo více než 1 243 624 lidí. Podpisy každou vteřinou rapidně přibývají.

 

Jako důvod stoupenci Deppa uvádí různá obvinění proti Amber, která v roce 2016 podala žádost o rozvod a Deppa obvinila domácího násilí.

Fanoušci tvrdí, že od jejich rozvodu Heard „systematicky usilovala o to, aby zničila Deppa v Hollywoodu, opakovaně vydala několik zpráv o falešných událostech, při nichž ve skutečnosti zneužila Johnnyho Deppa, lhala a vytvářela falešné zprávy o tom, že byl násilníkem“. Popis dále dodává, že „muži jsou stejně jako ženy oběťmi domácího násilí.“ 

Petice vznikla jako reakce na nedávné oznámení, že Depp byl požádán, aby rezignoval na svou roli Grindelwalda ve Fantastických zvířatech 3Došlo k tomu poté, co Johnnyho opustila společnost Warner Bros, když prohrál soudní proces za urážku na cti proti deníku The Sun.

Tisíce lidí od té doby podepsali další petici požadující, aby byl Depp obsazen na svou roli Grindelwalda v připravovaném třetím dílu Fantastických zvířat.

Zdroj: Change

Články, které by tě mohly zajímat