Právě vysíláme

Faux pas na cenách Emmy. Stiflerovu mámu chtěli vyštípat z jeviště, její reakce se zapíše do historie

14. září 2022 11:41
Faux pas na cenách Emmy. Stiflerovu mámu chtěli vyštípat z jeviště, její reakce se zapíše do historie

Ostřílená herečka Jennifer Coolidge vyhrála první cenu Emmy. Během projevu ji chtěli pořadatelé dostat z jeviště, hereččina reakce se stala hitem internetu. Podívej se na vtipné video.

Jennifer Coolidge, jenž proslula rolí Stiflerovy mámy v legendárních Prcičkách zabodovala nejen díky roli Tanye v seriálu HBO Bílý lotos, ale také svou vtipnou reakcí při slavnostním ceremoniálu. Herečka měla z ocenění obrovskou radost, kterou si nenechala zkazit ani pořadateli. Ti ji v průběhu děkovné řeči přerušili hudbou, aby dali jasně najevo, že je čas z jeviště odejít.

 

„Chci jen říct, že jsem se dnes večer těsně před představením vykoupala v levandulové koupeli, způsobilo mi to otoky a špatně se mi mluví,“ uvedla Jennifer Coolidge během svého projevu, poté vytáhla kus papíru a poděkovala svým producentům a týmu. Když procházela dlouhý seznam, začala hrát v pozadí hudba. „Počkej, vydrž, tohle se stane jednou za život a mám toho plno,“ zareagovala herečka a požádala o nějaký čas navíc.

Když začal hrát song Hit the Road Jack, vyřešila to originálně – začala tančit. Její reakce se stala hitem internetu. Podívej se na video.

Články, které by tě mohly zajímat